![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fratzilor....voi aveti de gand sa folositi asa ceva?e foarte greu sa pui asa ceva pe o masina...in general nu se potrivesc...si nu sunt realistice....si nici iluminarea nu e realistica...o sa arate k niste foi de hartie... :x |
am si eu nevoie de niste peisaje cu sosea :!:
|
cauta pe google la \"image search\" , sau cum ii zice : \" street landscape \" , \" road landscape \" , \" highway landscape \" , si orice altceva legat de sosele / strazi !
|
3 Attachment(s)
MULTUMESC dshockevo :wink:
|
Re:
Quote:
PS: la preferintele de cautare , da-i si tu rez. mare ! ca decat ultima are rezolutie buna ! |
am si eu nevoie de niste vinyl-uri mai sportive....daca se poate...multumesc
|
pai .....
1 Attachment(s)
nu stiu cat de sportive sunt.......:P si mai mari si mai mici si colorate si negre...uite'te si tu pe acolo
|
Re: pai .....
Quote:
|
Am si eu nevoie de niste jenti din diferite unghiuri pls , hai ca raman dator :)
|
am nevoie de plasa...cat mai multa plasa....si si intercoolere si radiatoare...chestii din astea :D ...dar mai ales plaaaaasa :D multumesc anticipat :P
|
re
1 Attachment(s)
plasa am eu de pe nu stiu ce site.*****ie in colt parca:)) iar daca esti baiat atent o sa vezi linkul in stanga jos si intrii pe siteul respectiv si alegi ce vrea sufletelul tau...poti sa le iei direct din pozele de la tutoriale :P
|
vREAU SI EU UN INTERCOLLER PLSSSS
|
poze
7 Attachment(s)
am pus si eu ceva :D nus asa reusite masinile da no merg.....mai caut dealea mai bazate si pun
|
intercooler
3 Attachment(s)
am uitat de tine :D sper ca iti sunt bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning