![]() |
Re: E30 - 320is///M-Power
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
O fost fff tare Joi seara am facut senzatie....sper sa mai fie. Acum pun ceva poze cu ursu.... |
9 Attachment(s)
Cam astea sunt pozele...............
|
frumoase jantele...frumoasa culoarea...frumoasa masina
Mai e si M...deja e prea mult :) felicitari! Ai grija de ea! |
Quote:
|
abea il astept
|
Cea mai tare culoare pe care am vazut-o si masina arata intr-un mare fel. Respect.
Poti sa-mi spui eventual pe PM daca s-a pus culoarea asta pe vreo masina de serie, ca nu-mi amintesc sa fi vazut asa ceva? |
Quote:
E o culoare ffff interesanta,,,, am aleso eu. Dar ursu a fost reconditionat de la A la Z si sa dat culoarea cea mai interesanta pt mine.... |
Quote:
ca doar tu trebuie sa te plimbi cu ea si tie sati placa,... :rolleyes2 |
6 Attachment(s)
uite pozele de la atelier :lol:
|
8 Attachment(s)
astazi am scimbat uleiul filtre diferential si este pregatita pentru sezon bafta jonut cu m ul si ai grija de el :lol:
|
Absolut superba masina dom'le... hai cu bandourile si bara spate! :D Un sfat: Da-i stickerul ala cu Havoline jos, sa fie cat mai clean... Interiorul e terminat? :>
|
Quote:
Salut... Stikerul cel de pe geamurile din spate asa erau si nu prea am avut vreme sa le dau jos, sincer am si uitat de ele :D dar o sa le dau jos. La interior mai este de lucru iar in legatura cu bandourile urmeaza sa vina de la vopsit. Va mai tin la curent.... |
ai cauciucurile tocite pe spate ?in portbagaj in cap 2 tuburi de bass ? ma intereseaza , intrebare banala as putea zice.jentile sunt superbe , daca leai tine mereu curate ar fi bestial
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning