Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Clio RS vs Corsa opc (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/61078-clio-rs-vs-corsa-opc.html)

sKyNeT 05-01-08 15:17

Re: Clio RS vs Corsa opc

o jumate de offtopic : https://youtube.com/watch?v=h4F1pew8ovw&feature=related

Hexer 05-01-08 15:18

Quote:

Originally Posted by 3TURBOnos (Post 1276221)
yo SI E MARE DIFERENTA INTRE UN CIRCUIT SI UN DRUM NATIONAL, CU DEALURI, COBORASURI...CURBE PERICULOASE, STRANSE...corsa lesina rs-ul !

de fapt drumurile nationale inseamna viata reala, circuitul este mai mult un vis !

corsa este conceputa pt un consum mic, dar si senzatii extreme! mai ales in bucuresti daca stai corsa o sa te scuteasca de multi bani>benzina, consumabile considerabil de ieftine pe langa "frantuzoaica"!

per total mi se pare MULT mai practica cosa opc!

ps: turele mari la care lucreaza rs-ul crezi ca ii face f bn motorului pt a oferii senzatii tari ?
megane 1.6 16v 106 cp am avut eu si a fost dezastruos de prost si l-am luat de la 0km, ceea ce m-a facut sa ma feresc de renault, tot ce inseamna masina frantuzeasca, este un fapt nu e vb de "mentalitate"...frajeli de genul asta, buzunarul meu a suferit destul de mult dupa acest megane care isi avea sediul mai mult in service(concediu) decat pe mana mea !

Am intrebat frumos, cine a fost vreodata pe pista pentru masini, evitent nu ca spectator...???
Daca nu ati fost atunci de unde stiti ca difera de un drum national (poate dint TV stiti toate astea...monitor tuneri...apropo...drumurile publice nu sunt circuite unde dai blana...sunt numai o bucata de asfalt intre punctul A si B, asta pentru a face calatoria mai confortabila, nu pentru adrenalina...de aici incep problemele. 99% din cei care cumpara masini de gen incearca pe drumusi publince, deschisi pentru alti, si in cele mia multe cazuri rezultatele ajung la noi, la dezmembrare (e destul de naso cand gasesti un deget in mijlocul bordulul).
Diferenta ceea mai mare e ca pe circuit daca gresesti ai sansa sa scapi, pe drum public nu prea. Daca o masina de strada este bun pe circuit, ea este bun si pe drumuri publice, asta e si normal...ca nici o masina de strada nu este facut pentru cirvuit...deci intr-un habitaclu nefavorabil mentine o distanta de o alta masina asta inseamna ca si pe drumuri publice e mai buna.

Nu stiu de cate ori trebue sa scrie cineva de pe forum ca modelele RS nu au nimic de a face cu cele de serie...sunt facute altundeva, alta calitate...
Eu nici din ruptul capului nu asi lua masina Franceza...daca nu e model sport, la care sunt buni, in rest cacaturi, si asta spun ca posesor VAG, care viseaza japoneze...

petreals 05-01-08 15:19

Quote:

Originally Posted by 3TURBOnos (Post 1276276)
daaaaaa? dc cu ce am gresit ?

spune-ne cum se proiecteaza un drum national fata de un circuit!EU STIU PT CA AM FIRMA DE CONSTRUCTII !
sa vad ce dobitocisme mai dai din merita..?

prietene...ca ai firma de constructii sa sti ca nu te ajuta cu nimic...poti sa ramai la fel de bou si dc nu ai avea

imi poti spune si mie cateva din bazele racordarilor curbelor pe drumurile nationale date in normele de proicetare si cele folosite pe un traseu de curse?

eu stiu pt ca sunt inginer proiectant de drumuri...nu pt ca am firma sau vreun stas in mana

3TURBOnos 05-01-08 15:21

Quote:

Originally Posted by petreals (Post 1276279)
eu nu am vazut nimic inca...contiuna vorbele...8)

http://turboignoranti.blogspot.com/2...7-vs-opel.html date de pe alt forum unde rs-ul este nesenificativ mai bn!

alex_102 05-01-08 15:29

Oare si astia se inseala?

Comparativ Clio vs Corsa

https://www.youtube.com/watch?v=PWRCiw_57aE

Pana la urma, e o chestie de gust. :)

NOScox 05-01-08 15:31

Quote:

Originally Posted by petreals (Post 1276287)
prietene...ca ai firma de constructii sa sti ca nu te ajuta cu nimic...poti sa ramai la fel de bou si dc nu ai avea

imi poti spune si mie cateva din bazele racordarilor curbelor pe drumurile nationale date in normele de proicetare si cele folosite pe un traseu de curse?

eu stiu pt ca sunt inginer proiectant de drumuri...nu pt ca am firma sau vreun stas in mana

lasa figurile inginerul lui peste prajit, la 23 de ani ce mare inginer esti ? mare proiectant de colibe, poate...:))

ce treaba are stampila de la primarie cu stampila de la cu*u vacii?

NOScox 05-01-08 15:36

Quote:

Originally Posted by alex_102 (Post 1276310)

aici sunt de acord cu tine !

Hexer 05-01-08 15:43

Quote:

Originally Posted by alex_102 (Post 1276310)

Daca este chestie de gus...ce rol are comparatia?

NOScox 05-01-08 15:50

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1276336)

pai dif nu sunt crase + conduse de niste baieti care stiu f bine ceea ce fac, care scot untul din ele!

DAR LA CATI REISERI PERICULOSI COEXISTA CU NOI pe acest forum...ai "mare" dreptate :) !

petreals 05-01-08 16:10

Quote:

Originally Posted by NOScox (Post 1276313)
lasa figurile inginerul lui peste prajit, la 23 de ani ce mare inginer esti ? mare proiectant de colibe, poate...:))

ce treaba are stampila de la primarie cu stampila de la cu*u vacii?

legatura ar fi destul de importanta daca cunostintele matale in domeniu nu le-ar depasi pe cele ale unui cap de bivol...pt ca odata bagat in polemici de genul: masina x e mai rapida decat y pe drum national decat pista de curse...inseamna ca tre sa ai ceva in cutiutza craniana daca vi cu astfel de afirmatii...as putea sa iti explic motivele pt care pe drumurile nationale fata de pistele de curse lipseste ceva forta centrifuga din fiecare viraj...dar cred ca la cunostintele tale te-as baga de tot in ceatza...;)

PS: colibe nu se proiecteaza decat la tine in comuna...noi la oras am EVOluat cate putin...sau cel putin incercam :-P

PS': la fel si cu vacile...nu prea detinem ;)

PS2: nu varsta este direct proportionala cu o baza de date sau de cunstine...ci mai de graba cu experienta...asa ca nu te mai bashi pe gura

petreals 05-01-08 16:15

Quote:

Originally Posted by 3TURBOnos (Post 1276239)
pai spune in ce pct opelul nu are ce sa arate !?

eu ti-am vb urat? te-am facut eu pe tine intr-un fel? tu ai spus de un model cv, iar eu de alt model altceva...cu ce am gresit?...parerea mea !?

partea 1: cred ca glumesti nu? :D:D:D

partea 2: sorry dc am exagerat...v-am vazut improscand cu noroi mai devreme si de aceea din greseala te-am luat pe tine la rost...nu imi place tiganeala pe forumuri si probabil de aceea am mentionat eu acolo mai tare despre vb urat si chesti de genu :lol: 8)

PS: peace!

alex_102 05-01-08 16:21

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1276336)

Trebuie sa stii daca ai cumparat masina mai proasta :) Asta nu inseamna ca trebuie sa te si justifici. Unora le plac chestii ciudate, cum ar fi o masina nebuna. Pe cand altii vor sa stea cu ea pe drum :)) Whatever. Eu mi-as lua Renault de data asta... :D

Hexer 05-01-08 16:44

Un lucru nici o data nu am reusit sa inteleg: FANII de vrei marca sau "tara" in cazul de fata.

Cat de hipocrit, banal, idiot (sens medical) trebue sa fie o persoana care este fan unui constructor si nu tine cont de ce face respectivul...

Inteleg acel oameni care sunt fan a unui model aparte (AE86, S13-S14, TypeR, M-uri, GTI, JZ2, GT-R atc...) ca au motiv de ce sa fie, fie sentimental, fie orice...
Dar...crying out loud... cum poti sa fi fan de un constructor si sa sustini ca modelel lui sunt cele mai bune??? mai ales daca cei care nu sunt fani respectivului marci toti sustin ca nu este alegere buna...asta daca imi explica cineva...no chanse in hell.

10% din posturi sunt obiective, in rest e vorba ori de design ori de aberatii care au prea putin de a face cu masina...

Ps.cei care sustin ca opel-ul e mai bun o fac din cauza ca:
- arata mai bine (mar rog...who cares la o masina sport...nu de look platesti dublu)
- este conceput sa consume putin...urmatorul o sa fie: "cumpar ferrari ecotech, ca consuma putin..."

petreals 05-01-08 17:00

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1276476)
10% din posturi sunt obiective, in rest e vorba ori de design ori de aberatii care au prea putin de a face cu masina...

din pacate cam ai dreptate :rolleyes2

NOScox 05-01-08 17:17

Quote:

Originally Posted by petreals (Post 1276400)
legatura ar fi destul de importanta daca cunostintele matale in domeniu nu le-ar depasi pe cele ale unui cap de bivol...pt ca odata bagat in polemici de genul: masina x e mai rapida decat y pe drum national decat pista de curse...inseamna ca tre sa ai ceva in cutiutza craniana daca vi cu astfel de afirmatii...as putea sa iti explic motivele pt care pe drumurile nationale fata de pistele de curse lipseste ceva forta centrifuga din fiecare viraj...dar cred ca la cunostintele tale te-as baga de tot in ceatza...;)

PS: colibe nu se proiecteaza decat la tine in comuna...noi la oras am EVOluat cate putin...sau cel putin incercam :-P

PS': la fel si cu vacile...nu prea detinem ;)

PS2: nu varsta este direct proportionala cu o baza de date sau de cunstine...ci mai de graba cu experienta...asa ca nu te mai bashi pe gura

te dai mare inginer, dar cred ca nici liceul nu l-ai facut, mare dobitoc esti.. :)) tampenie crasa, nu gluma !
incearca sa ma bagi in ceata...:)) NU VREI REUSII PT CA ESTI CA O CARTE DESCHISA, DE 2 PAGINI, DIN CARE PRIMA ESTE INTRODUCEREA SI CEA DE A 2-A CUPRINSUL ...:)) ;)

ps: stau la oras si mai vin din cand in cand pe la bucuresti, nu m-ai prins...

pss : daca te tot lauzi ca esti mare inginer de bicilete, cum mama draq poti spune ca nu e mare dif intre un circuit si un drum national?

AI SPULBERAT ORICE INDOIALA ASUPRA TRAFICULUI DE PROSTIE CE IL POSEDEZI.. ;)

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning