![]() |
Re: Al meu Tico-zaur
Prietene Urat Tare Volanu :(( Pacata Ca Ai Stricat Frumusete De Maisna Cu El Mai Bine Cumparai Unu Ca Al Lui Quick(adica Exact Ca Al Meu Si Il Imbracai Imitatie Bleu ) Asa Cu Plasticu Ala Ietin E Urata Tare ...(este Doar O Parere Fara Suparare)
|
turometru e functional cobra?
merge pana la 8000 rpm ? :???: |
Pe xenon am dat 6 mil si nu trb. nici o modficare.Volanu este ok,mie imi place si este si functionabil,si precis.Azi mi-am vopsit etrierele rosii si vreau sa ma interesez sa imi pun 3 carburatoare de motocicleta....
|
Am facut jantele doua culoari si etrierele rosii...vreti poze?:D
|
Tu ce crezi?! :lol:
|
Etrierii mah :)
pune poze odata... |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Cat se castiga din cele 3 carburatoare fara a mai plana chiuloasa si alte chestii?
|
cam 15 cp...asta daca sunt reglate calumea
|
Quote:
O sa fac poze ma,nu prea am avut timp |
4 Attachment(s)
Hai ca am facut niste poze.se vad mult mai bine in realitate decat in poze...
|
frumoasa masina n`am ce zice, mai ales pozele, foarte artistice. Ce sa mai, sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea k ne suparam dak pateste ceva :P Tine`o tot asa. bafta
|
Salut,ma bucur ca iti place.Tot zic ca las masina,dar am auzit ca lonjeroanele de Tico sunt foarte "firave"si daca o mai las cu atat se intaresc arcurile mai mult si nu stiu ce sa fac...
urmeaza stopuri clare si un polish |
Salut imi place cum a iesit ,imi spui te rog de unde faci rost de stopuri clare ca mi trebe si mie
|
2 Attachment(s)
Quote:
Azi mi-au sosit stopurile,maine imi vine traseul de inox pt. filtru de aer,un filtru de aer si un breather :D Ah,am mai scos stickerul cu "4tuning" si l-am pus pe ala de NSL Sper sa fac tot ce am in cap pana la 4tuning days,dar nu prea "e" cascaval |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning