Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 GT turbo spec. Gr. N (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/60929-renault-5-gt-turbo-spec-gr.html)

nospherat 07-10-09 05:50

Re: Renault 5 Gt Turbo by Ferny

...si'uite asa s-a impacat si capra si varza...:D

t@uru 07-10-09 08:06

Concluzie (conform BNZ) :

- vrei liniutze sau o masina cu care sa te distrezi pur si simplu > R5 1.4T
- vrei o masina de VTM > R5 1.7T sau 1.8 16V sau 2.0 16v

Corect?

Vrei o masina de curse? Atunci stai cu stres tot timpul orice motor ai. Nu poti sa fi si cu .....-n rai si cu ........ (o vorba populara). Impingi un motor, iti asumi riscurile.

Stai linistit BNZ ca si eu am fiert de 4 ori apa din cauza unei fulii strambe si nu are nimic, si masina o sa mearga in continuare multi km.

Cand faci carpeli, atunci cedeaza....ori investesti niste bani.....ori o sa tot cedeze....

Iar investitia sa o duci pana in 180 de cai ....eu zic ca e mai mare la un 1.7 si un 1.8 ;)

Mili eu sper sa iti faci masina alba si sa partici la cat mai multe VTM-uri (pentru ca te vad ca iti doresti destul de mult asta) dar sincer (parerea mea) la liniutze nu prea mai ai shanse (o masina de VTM nu e o masina de liniutze....la nivelul asta).

Fiecare cu alegerile lui, dar macar hai sa fim realisti si sa ne limitam la ce poate masina fiecaruia si pentru ce a fost facuta.....

miliady 07-10-09 08:11

doar atat spun la momentul actual... vom vedea :)

t@uru 07-10-09 08:22

me 2 ;)

andy_wpo 07-10-09 18:36

discutabil,daca ma gandesc ca BNZ a castig cam tot timpu la grupa la care a participat (400m).Sa ma corecteze daca gresesc.Deci se poate si cu masina de VTM.

tm8bnz 07-10-09 20:02

Timpu va solutiona si subiectul asta odata pt totdeauna,in absenta lui REW si KWX,am ramas singurul strajer al retetei 1.7 !
Momentan masina mea e o buda...pana vine timing-lightu ala blestemat,ma bate pana si un Colt CZT ! :lol:
Dar pana atunci : duminica - etapa judeteana,peste cateva zile - Hungaroring TrackDay,inca 2 zile apoi VTM Alba ! Fara nici o emotie ! ;)

miliady 08-10-09 07:41

nu esti singurul... nu te mai lauda atat :)

mai e bodel (B47GTT), nightdevil (fostu BIV), si bogdan mdj

shadowro 08-10-09 08:51

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 2701133)
Timpu va solutiona si subiectul asta odata pt totdeauna,in absenta lui REW si KWX,am ramas singurul strajer al retetei 1.7 !
Momentan masina mea e o buda...pana vine timing-lightu ala blestemat,ma bate pana si un Colt CZT ! :lol:
Dar pana atunci : duminica - etapa judeteana,peste cateva zile - Hungaroring TrackDay,inca 2 zile apoi VTM Alba ! Fara nici o emotie ! ;)

sper ca nu vrei sa spui ca acel czt e o slabiciune de masina :)

tm8bnz 08-10-09 08:56

Noteaza chestia aia rotunda ce rade !
Dar ce vorbim noi aici ? Hai sa asteptam fisele Dyno,totusi e topicul colegului Ferny aici,nu loc pt glume greu de inteles ! :)

IVAN 09-10-09 08:10

catfight.... baga bre pozele alea sa se mai destinda lumea ...

Miez 22-10-09 16:37

deci cum arata masina acum ?? ce ai mai facut ??

Ferny 16-11-09 18:36

4 Attachment(s)
a venit mos nicolae mai devreme......a venit cu fratii Piper si varu garnitura ranforsata...o poza de grup cu toti baietii.Se vor monta sapt asta si vom iesi in probe...

t@uru 17-11-09 07:40

In cele din urma s-a reantregit familia 8)

Hai cu ele sus pe motor ca vreau sa cunosc si eu clanu asta piper :D

miliady 17-11-09 09:06

saptamana asta imi vine p 0 m p a de ulei.
abia astept sa va arat ce inseamna williams aspirat power :) intr-adevar... tot cu verii piper axe si fulii dar oricum...

t@uru 17-11-09 11:52

Cu drag te asteptam amandoi la start 8)

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning