![]() |
Re: masina meaaaa
Si la intalnire vii cu ea tot cocotzata????:-)..lenesule..:-)
De mine e si mai rau,ca stau dupa altul sa se apuce de tablaraie si ma tot amana..:sad::sad::evil: |
naspa bogdane da lasa ca mai incet ca e mai sigur.toate la timpul lor.o sa o las pana la viitoare intalnire mai aproape de strazi.sincer nici timp nu am avut
|
azi nu am mai fost asa puturos am reusit intrun final sa scot detenta.zilele astea o sa bag si un filmulet.sa ne auzim cu bine.bafta
|
1 Attachment(s)
si un filmulet cum se aude toba acum.scuze de calitatea filmarii dar e cu un telefon mobil
|
si ce spuneti de sunetul tobei?va place?
|
frumos!! bravo tare de tot
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
niste poze noi nu mai pui si tu:?:
|
pai nu am poze noi maine daca este ii fac si poze ca trebuie sa ii fac si baitza...peste vreo 1 saptamane maxim 2 se pregateste ceva pe la masina...in fine o sa postez la momentul oportun....
|
t asteptam cu poze dupa ce o pregatesti!!!:D:D:D
bafta!!!;) |
mane mai bine ca nu ai venit:).ne-am strans pe reprize.prima oara trei,apoi cand sa plec acasa mai dau peste doi:).daca e facem o data organizat,ca sa se stie si sa iasa frumos.se aude cam gajait toba aia.daca vrei iti fac eu o toba,eu mi-am facut-o pe a mea si sincer au mai incercat doi sa faca,ca a mea si nu le-a iesit.o sa-ti trimit un filmulet cu ea ca s-o auzi:).servus nu'ma bine
|
salut nu am reusit sa vin ca tiam zis ca am pus un disc de ambreriaj unui baiat plus am avut si cu a mea numai belele...in fine se repara....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning