![]() |
Re: Hub Dc++ 4tuning
mai intai sa avem TOT ce ne trebuie ... si dupa aia ne gandim la nume ! ;)
saptamana viitoare fac rost de un calculator nou...sa vad poate il fac server...da' o sa imi trebuiasca "sponsor" pt abonamentul la net.. nu va grabiti pentru ca nu promit insa nimic ! |
inainte sa faci abonamentu' sa afli daca faci rost si de "sponsorizare"...
|
eu zik (parere nu prea buna dar poate merge) sa percepi o taxa :D k sa poti plati si netul si curentul si cine vrea sa-l foloseasca...sa dea bani...si cand a dat banu sa i se dea si o parola...(parerea mea...nu prea buna :D)
|
cam proasta ideea pt ca o data ce ai dat passu' el circula foarte repede :-(
|
mai bine ...pana se sacrifica unu sa faca un hub ....sa stabilim totzi un hub deja existent ....shi sa stam totzi pe ala (sa dam la share tot ce avem cu filme-mashini)...zic shi io:)
|
Quote:
si sa ne punem un prefix...sa stim ca suntem intre noi... |
sar putea sa vin tot eu cu un hub dar nu promit inca nik,el este facut de 2 sapt si sta cam non stop din cate stiu aprins si fiind nou are doar vreo 20 de useri constant,vb cu pers aia si poate reusim sa ne bagam noi pe el cu un prefix si sa si obt cateva conturi de admin...dar cum am mai zis nu promit inca nik
|
deci avem "noroc" am gasit un hub care sta deschis non stop liber cu vreo 20 de useri online,in cazul in care il po****m cu macar 100 useri ne vor da si conturi de admin,adresa lui este sa-public.no-ip.info
si va rog sa stati cat mai mult on la inceput ca sa putem sa obtinem si conturile de admin.nikul celor pe de forum va fi de genu : [4tuning]nick,am reusit am facut rost si de hub acu poate nul po****ti 8) |
de preferabil ca nickul sa fie cel de pe forum daca se poate...
|
de unde frate sa intram 100 , acum sunt doar eu si cata_tm ;)
intrati mai multi si daca nu il folositi macar lasati-l deschis ca nu cere multe resurse ;) |
eu aseara am stat in continuu si azi de dimineata pana acu vreo ora ca ma apucasem de un cs....dar acum stau din nou si invit si pe altii sami urmeze exemplu' ca pana acu toti vroiati hub
|
Va propun eu sa intrati pe hubul meu MoonLight.no-ip.biz cu ce prefix de nick vreti pt 4tuning si am sa va inregistrez daca vreti
|
sa cadeti de acord la un prefix si sa`mi ziceti
|
@enache: daca tot ti hubu ala non stop nu poti sa mai ti unu mic al nostru,nu o sa depasim sigur 100 useri?
|
Stie Cineva Cum Se Numeste Melodia Din Reclama Aia Cu Aia Care Trageau Cu Harti Unii In Alti?? Parca E Ceva Legat De Orange?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning