![]() |
Re: Volkswagen Bora Variant 1.9 TDI Rave Green
Oglinda poti sa o iei si de la reprezentanta VW sau de pe internet (ebay). Macheta o am tot de pe ebay.
|
@Circoloco: Unde ai gasit totusi semnalizari laterale pe led? Pe ce site,ca prin oras nu gasesc chiar nimic.Am gasit doar pe okazii de la baieti de prin Buc.,dar nu situ ce calitate sunt.
@rudolf.s: Felicitari pentru masina si sa o stapanesti sanatos e chiar super! [intrebare legat de ebay.Ca ai spus ca tiai luat de pe acolo accesorii de care ai avut nevoie! Eu situ ca au fost ceva probleme cu ebayu si numai trimitea in Romania; si daca ai reusit cat teau costat taxele postale?]Multumesc! Respect! |
@Mdx is: Cred ca pot sa-ti raspund si eu la intrebari. Semnalizari am adus initial din Germania de pe ebay.de dar momentan nu am gasit la un pret convenabil. Gasesti in schimb la noi aici.
Poate ca mai de mult nu trimiteau in Romania dar de cand suntem membrii UE, majoritatea trimit. Oricum, inainte de a licita e bine sa trimiti un mesaj si sa intrebi. Costurile de transport se negociaza in functie de articol si serviciul de curierat. Cel mai ieftin, binenteles, e prin posta. Daca te intereseaza ceva anume anunta-ma si poate gasim. |
Am gasit pe siteul dat de tine cateva modele chiar de semnalizari laterale.Dar ala pe leduri crek da cel mai frumos.Am vazut pe o bora chiar [live] si se vede chiar super.Posibil sa le achizitionez..
intrebare acum: leai montat singurel sau ti lea pus cineva?Presupun ca la mecanism e acelasi ca cel de pe portiere,cu mufa accea.Dar nu situ cum sa pot scoate,mi ca sa nu fortez sa le rup sau sa mai fac vreo boacana:) |
Pe site gasesti si modelul pe care il am si eu, dar pe crom. Lumineaza foarte bine. De montat, poti sa le montezi si singur. Se scot foarte usor. Se trage de partea dinspre usa. Problema e ca nu are mufa si va trebui sa tai cablul si sa prinzi cablurile noi cu banda. Dar nu e grav. Sa ai grija sa nu bagi surubelnita sub semnalizare sa o ridici. Ai putea zgaria aripa, ceea ce ar fi o distractie cam scumpa. :)
|
Stii tu romanul e inventiv,si prima solutie..apeleaza la Doamna Surubelnita !:) Yes mam gandit eu ca tre sa aiba un piciorus ceva si sa fie tras din partea portierei! Dar finut sa nu sara vopseaua ca pe urma vorba ta,alti bani alta distractie! Da,acu mam uitat atent la tine,sunt negre..si arata chiar f bine!Am sa mai caut si eu poate gasesc tot negre ca pe corm nu vreau.[daca cumva gasesti pe undeva lasi un post] Ps. Am observat la interior >:) ca ai scos sigla de la VW.Ma gandeam sa o scot si eu,dar din cate am inteles de la mai multi e pericol sa se declanseze airbagu ori sa fie probleme in future.M-am gandit sa il vopsesc dar nuj daca se prinde vopseaua de el..Tu ce metoda ai adoptat?:D
|
Airbag-ul nu sare chiar asa usor, dar totusi, trebuie sa ai putina grija.
Am lipit o folie autoadeziva. E cea mai simpla si sigura metoda. |
Mam gandit si la asta dar VW e scos in relief oarecum, si nuj ce succes o sa fie cu astfel de folie..desi daca ai incercat si nu se observa ca e folie ..am crezut ca ai schimbat capacelul ala!Am sa incerc si eu totusi cu folie sa vad ce rezultat obtin!Tnks4idea :D
|
Daca deconectezi bornele de la baterie nu mai este pericol sa buseasca airbagul.Dar necesita un oarece schepsis sa desfaci capacul ala.Trebuie lasat volanul la maxim in jos si tras la maxim spre tine apoi vei observa ca pe dosul lui are niste gauri bagi surubelnita si desfaci suruburile si apoi iese capacul.DAR TOATE ASTEA LE FACI CU BORNELE SCOASE DE LA BATERIE.
|
yep.Mz de informatii..Acum de scos il scot dar cei pun in loc? :)) capac simplu nu am gasit[am sa mai caut poate gasesc ceva in schimb],eventual doar improvizat ceva.Sau mai simplu de acoperit,cu o folie cu ceva.. :)[asta ca ultima strigare]
|
Suna interesant.:oPai uite daca o ai pe calcualtor ai putea sa o pui aici http://www.upload-king.com/ faci upload pe site pe urma postezi linkul ca sa o pot download-a. :D
|
Sorry vad ca are o problema siteul si nu uploadeaza.Incercam altul ->http://www.rapidshare.com/
Bafta :D |
Sef ia vezi asta e?Download link: http://rapidshare.com/files/16603972....1999-2005.pdf
|
Ohoho.da ce mare e.Ma gandeam ca e un fisier mai mik :) 104 mb.Chiar ca e o carte groasa! Mz fain!;) Sper sa-mi fie de folos..si sa am rabdare sa citesc din ea :D
|
Nu vreau sa fiu nepoiliticos, dar discutia s-ar putea continua pe privat sau pe alt topic.
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning