Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Anunturi Piese (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese.html)
-   -   ACCESORII TUNING SI NU NUMAI..... (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/5989-accesorii-tuning.html)

c&o_tuning 03-11-05 17:30

RE

ASA CEVA CU MONTAJ SI VOPSIT 350-400EURO IN FUNCTIE DE CULOAREA MASINI.

AudiPerformance 03-11-05 20:49

tot nu mi-ai raspuns si mie legat de sistemul de deschis usi din telecomanda si de aripile pentru golf...

c&o_tuning 03-11-05 22:02

re

sistemul costa 100euro ptr o portiera si 120 ptr 2,e simplu apesi pe telecomanda si de deschide automat usa atat cat sa bagi mana intre si sa o deschizi complet.optional iti pot monta si un telescop daca ai placerea ca usa sa se deschida complet(insa nu e prea indicat ,se intampla sa fi intr-o parcare ?)
de aripi numai daca vii la noi.

Eagle_flyaway 04-11-05 17:51

Da-mi te rog ceva modele de spoilere fata pt un vectra A ... preferabil dintr-o bucata... adik nu prelungiri .. si cam cat vine taxa de transport???!!! :wink:

... aaa mentionez ca am praguri stil rieger ... adik sa bata spoileru cu pragu ca si linie a masinii! :lol:

c&o_tuning 05-11-05 07:39

intra pe www.co-tuning.go.ro acolo ai sa vezi ce am ptr vectra(la proiecte)la cerere iti pot face ce vrei.

quick_5hifter 05-11-05 16:05

2 Attachment(s)
nu te supara, dar unele preturi sunt un pic exagerate....
spre exemplu, spune-mi si mie te rog de ce pragurile din prima poza costa 2 milioane si cele din a doua poza costa 600 mii...dupa cate se poate vedea, sunt cam identice...

Eagle_flyaway 05-11-05 17:18

1 Attachment(s)
acolo pe site n-am vazt decat prelungirea aia de fata dietrich!!!

ce zici spoileru din poza il faci??? si la ce pretz .. scrie pm .. ca e confidential!! :wink:

Eagle_flyaway 05-11-05 17:21

aa... pragurile-s alea de acolo .. care le am si eu ... deci lateralu spoilerului asta din poza potzi sa-l faci utilizand lateralul prelungirii dietrich!! :lol:

c&o_tuning 05-11-05 18:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"quick_5hifter\"
spre exemplu, spune-mi si mie te rog de ce pragurile din prima poza costa 2 milioane si cele din a doua poza costa 600 mii...dupa cate se poate vedea, sunt cam identice...

bine ai zis sunt cam identice,
cine cunoaste stie de ce e diferenta.pot sa iti dau si eu la 600mii.dar nu alea din foto.toata chestia e dupa vopsit atunci vezi diferenta.
ps.de ce o pereche de nike originali costa 100euro si un una de la chinezi e cateva sute de mii .mai gandeste-te,apoi stam de vorba.

c&o_tuning 06-11-05 07:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eagle_flyaway\"
acolo pe site n-am vazt decat prelungirea aia de fata dietrich!!!

ce zici spoileru din poza il faci??? si la ce pretz .. scrie pm .. ca e confidential!! :wink:

ca sa para o bara intreaga eu le fac asa insa imi trebuie bara ta originala amasini ca sa am de ca ma prinde.pretul ar fi pe la vreo 100euro depinde de felul cum o vrei de finisata.

DJ77VLD 06-11-05 08:41

Re:

Quote:

Bai fratilor astea sunt preturile.Omul nu va baga mana in buzunar,nu va obliga! Asa ca va rog astia mai carcotasi sa va abtineti.multumesc!

quick_5hifter 06-11-05 13:53

asta cu bagatu mainii in buzunar asa e, daca asta e argumentul tau, no comment, dar sa stii ca si eu le-am cumparat cu spritz chit pe ele si daca nu le vopseam la spray ieseau bine de tot, sunt finisate ca la carte.
-dj77vld, nu vorbeam cu tine, am pus o intrebare, omul mi-a raspuns elegant si cu argumente, tu ce te bagi? gata cu off-topicul, my bad :D
-c&o, niste stopuri clare imi faci si mie pt tico? sau tu doar le aduci?

c&o_tuning 06-11-05 15:23

Re:

Quote:

asta cu bagatu mainii in buzunar asa e, daca asta e argumentul tau, no comment, dar sa stii ca si eu le-am cumparat cu spritz chit pe ele si daca nu le vopseam la spray ieseau bine de tot, sunt finisate ca la carte.
-dj77vld, nu vorbeam cu tine, am pus o intrebare, omul mi-a raspuns elegant si cu argumente, tu ce te bagi? gata cu off-topicul, my bad :D
-c&o, niste stopuri clare imi faci si mie pt tico? sau tu doar le aduci?

ce ai tu pe tico sunt praguri ptr dacie la 600000 pe care daca le tii orizontal ai neplacuta placere sa se rupa inainte ca sa le vezi pe masina.sigur,nu toti isi permit sa investeasca orcat intr-o masina ,insa macar ar trebui sa stie sa aprecieze un lucru de calitate.
astea sunt preturile la mine.
sa fac ceva de ieftin si mantuiala nu imi pot permite mi-as strica reclama pe care cu greu mi-am capatat-o
ptr tico tripl doar pe comanda iti pot aduce.

quick_5hifter 06-11-05 15:40

asa e, sunt praguri de logan si asa e, sunt foarte subtiri, in unele locuri aproape se vedea prin ele, dar le-am mai bagat eu un strat de fibra pe interior si acum n-am probleme (oricum sunt puse provizoriu ca mai am de lucru la capete)
pot sa vad si eu ce triple mi-ai putea aduce? m-ar interesa ceva clar, cu lumini circulare, dar sunt deschis si la alte variante
merci

spy 06-11-05 16:10

M-ar interesa un set stopuri pt bmw e39 (530 din 2001)...poate ai mai multe sa am de unde alege.

All times are GMT +2. The time now is 21:38.

- Copyright 2026 4Tuning