![]() |
RE
ASA CEVA CU MONTAJ SI VOPSIT 350-400EURO IN FUNCTIE DE CULOAREA MASINI.
|
tot nu mi-ai raspuns si mie legat de sistemul de deschis usi din telecomanda si de aripile pentru golf...
|
re
sistemul costa 100euro ptr o portiera si 120 ptr 2,e simplu apesi pe telecomanda si de deschide automat usa atat cat sa bagi mana intre si sa o deschizi complet.optional iti pot monta si un telescop daca ai placerea ca usa sa se deschida complet(insa nu e prea indicat ,se intampla sa fi intr-o parcare ?)
de aripi numai daca vii la noi. |
Da-mi te rog ceva modele de spoilere fata pt un vectra A ... preferabil dintr-o bucata... adik nu prelungiri .. si cam cat vine taxa de transport???!!! :wink:
... aaa mentionez ca am praguri stil rieger ... adik sa bata spoileru cu pragu ca si linie a masinii! :lol: |
intra pe www.co-tuning.go.ro acolo ai sa vezi ce am ptr vectra(la proiecte)la cerere iti pot face ce vrei.
|
2 Attachment(s)
nu te supara, dar unele preturi sunt un pic exagerate....
spre exemplu, spune-mi si mie te rog de ce pragurile din prima poza costa 2 milioane si cele din a doua poza costa 600 mii...dupa cate se poate vedea, sunt cam identice... |
1 Attachment(s)
acolo pe site n-am vazt decat prelungirea aia de fata dietrich!!!
ce zici spoileru din poza il faci??? si la ce pretz .. scrie pm .. ca e confidential!! :wink: |
aa... pragurile-s alea de acolo .. care le am si eu ... deci lateralu spoilerului asta din poza potzi sa-l faci utilizand lateralul prelungirii dietrich!! :lol:
|
Re:
Quote:
cine cunoaste stie de ce e diferenta.pot sa iti dau si eu la 600mii.dar nu alea din foto.toata chestia e dupa vopsit atunci vezi diferenta. ps.de ce o pereche de nike originali costa 100euro si un una de la chinezi e cateva sute de mii .mai gandeste-te,apoi stam de vorba. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
asta cu bagatu mainii in buzunar asa e, daca asta e argumentul tau, no comment, dar sa stii ca si eu le-am cumparat cu spritz chit pe ele si daca nu le vopseam la spray ieseau bine de tot, sunt finisate ca la carte.
-dj77vld, nu vorbeam cu tine, am pus o intrebare, omul mi-a raspuns elegant si cu argumente, tu ce te bagi? gata cu off-topicul, my bad :D -c&o, niste stopuri clare imi faci si mie pt tico? sau tu doar le aduci? |
Re:
Quote:
astea sunt preturile la mine. sa fac ceva de ieftin si mantuiala nu imi pot permite mi-as strica reclama pe care cu greu mi-am capatat-o ptr tico tripl doar pe comanda iti pot aduce. |
asa e, sunt praguri de logan si asa e, sunt foarte subtiri, in unele locuri aproape se vedea prin ele, dar le-am mai bagat eu un strat de fibra pe interior si acum n-am probleme (oricum sunt puse provizoriu ca mai am de lucru la capete)
pot sa vad si eu ce triple mi-ai putea aduce? m-ar interesa ceva clar, cu lumini circulare, dar sunt deschis si la alte variante merci |
M-ar interesa un set stopuri pt bmw e39 (530 din 2001)...poate ai mai multe sa am de unde alege.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning