![]() |
Re: Critica Foto
Quote:
|
3 Attachment(s)
Inca doua panninguri de comentat.
Al treilea este al unui prieten. Sper ca nu are nimeni nimic de comentat. |
6 Attachment(s)
si cateva de la mine....astept critici...comentarii...orice sfat folositor...
1.porumbelu 2.matches 3. un ciorchine uitat peste iarna 4. prin parc 5. faruri de dacie 1310 6. Audi TT 1/24 |
mba: imi plac 2 si 6:) restul parca nu au...acel ceva care te face sa zambesti. ideile sunt ok, si executa este destul de buna.
mpa: arata ok, nu am ce comenta decat firele care strica tot. cel al prietenului tau este mai..pur, mai simplu, ceea ce in ochii mei il face sa para mai artistic. este doar parerea mea, nu sunt foarte avizat in domeniul asta, dar incerc:P |
4 Attachment(s)
O zambila,soarele,o biserica!Zambila este facuta cu optiunea macro astept pareri cum o fac mai buna sa arate mai bine?Ce trebuie sa fac?Am facut poza de la o distanta foarte mare la biserica!
|
1 Attachment(s)
:arrow: :D
|
4 Attachment(s)
Da...dar va rog pareri..ce sa fac?Ce sa mai fac la zambila?
|
sa dai cu ea de pamant si apoi sa ii faci poza. aaaa, tu vrei sa intrebi ce sa editezi? da un resize, un auto colour, auto contrast, auto levels, un chenar micut si save jpg. sau poti pune zambila in furtuna, printre masini sau la pieptul unei gagici, daca te crezi grande in editari. editarile, eu personal, le fac nu dupa cum imi zice cineva ci dupa cum imi zice poza respectiva. da un ochi pe poze pe linkul pe care ti l'am trimis pe pm acum cateva zile. asta e important in primii pasi, sa te uiti pe la altii, sa incerci sa iti faci propriul stil de editari, propriul stil de poze....nu sa stai sa iti zica altii ce sa editezi si unde.
|
Quote:
@shantzu ce-ai facut tu acolo e o idee buna, doar ca din start poza e subexpusa. n-ai ce-i face ;) |
[QUOTE=Trickz;1350236] sau poti pune zambila in furtuna, printre masini sau la pieptul unei gagici,.[QUOTE]
si atunci clar devine o poza artistica :lol::lol: |
1 Attachment(s)
poza critica
|
6 Attachment(s)
more photos...la cateva se putea si mai bine da....:rolleyes2
1.tot audi 2.black&blue:lol: 3.parcu cetatii(acolo in ochi:shock:) 4.thunderbolt... 5.road to nowhere 6.winter:cry: vreau comentarii...si sfaturi... |
5 Attachment(s)
Canon 350D/400D - Canon 17-85 IS USM, Canon 70-200L f4, Canon 100-400L, Tamron 90mm, ....
|
cat de tare poate sa fie a 2-a :D tipul ingandurat iar tipa razand :)
|
1 Attachment(s)
prima mea joaca cu un eos.. :D
direct din aparat..only resize.. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning