Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Dacia Sport Turbo PIL (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5961-dacia-sport-turbo-pil.html)

Al3xius 12-04-06 23:23

Re: Dacia Sport Turbo PIL

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
eu zic ca are si ceva pe la motor daca te referi la dacia lu ten-u
adica asta
oricum stoc n-are cum mai ales ca am vazut-o evolund pe aeroport
in fine uite pozele altele nu mai gasi :arrow:

nu zicea de TENu , daca te uiti atent a si atasat o poza cu o alta dacie sport din Craiova !

SirNenea 13-04-06 01:58

pana acum aici am vazut trei dacii cea sport sa il ajute dumenzeu si sa ii dea puterea baiatului sa o refaca nova care e f frumoasa si cea cu trometica aia care e draguta si aduce cu masinile americane probabil ca e si pasionat de ele ( ma refer la masinile americane cu nasuc mare)

quick_5hifter 13-04-06 09:24

am votat "foarte frumoasa", imi plac foarte mult jantele, iar bara fata este reusita pentru ca se potriveste cu masina, dar i-ar trebui plasa neagra (un negru un pic diferit de restul masinii) sau gri antracit
pe langa faptul ca arata bine, mai are si modificari tehnice...mai rar asta la noi, la dacie
eleronul e prea mare si nu se potriveste, arata mai bine fara el
fara sa mentionez "pentru o dacie", apreciez masina

Unchiasu 13-04-06 22:28

frumos.Eleronu totusi e cam mare sincer, dar ar mai merge in schimb niste jenti mai marfa;)

Angel_Xaero 17-04-06 23:15

Eleronul e la misto?...e pe post de antena de radio?..hmm..ia zi..prinzi bulgarii cu el?

In afara de culoare, si de numele masinii, nimic deosebit...daca era stock, poate era mai frumoasa

Spark 17-04-06 23:50

cam spate facut aiurea ... parerea mea ... si la fel .. si la fatza se mai putea lucra ...

Vladutzzz_sv 18-04-06 00:21

Un eleron ceva mai mic si putin umblat la spoilere ar fi ok.
Oricum felicitari pt munca depusa pana acum....cel putin la motor

Mario_b 18-04-06 00:49

Ce se mai aude de PIL? Mie mi-a placut dintotdeauna PIL-u, o cunosc de cand avea doar jenti, fara vopsea.... Era parcata in fata liceului meu... Pacat de ea...
Vreau detalii despre motor, ce turbo are, la ce boost merge, ce pistoane are, ce carburator????

cata_tm 20-04-06 11:13

cand o sa terminati cu eleroanele de pe dacii??? nimeni nu a zis ca e neaparat estetic, in cazul de fata... da' multi habarnisti (se stiu ei) habar nu au ca asta ar fi cam singurul eleron pe dacie care si face ceva... restu, numa asa, de fenta...

sau ati fi studiat voi curgerea aerului si-ati aflat altceva???

tha_nox 12-01-07 23:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by divinity_ro (Post 336831)
Eu am ramas cu gandul la dacia aia sport, vreau sa va spun ca am si eu una acuma, si vreau sa o fac sa fie macar jumatate din ce a fost PIL-ul. Daca stie cineva mai multe detalii despre motor sau jantele alea superbe sami spuna si mie

doar ce am vazut eu jantele azi pe alta sportiva..si parca se simte nevoia spoilerelor ca masina e prea ridicata (sunt pe 16" jantele) iar la PIL dadeau prea bine :twisted:
Attachment 200334

alexzander407 13-01-07 00:23

de PIL nu se aude nimic ????

NightDevil 13-01-07 01:03

cateva cuvinte pt sportul rosu ..dao jos din copac frate :) in rest e OK

ionut17 13-01-07 12:28

1 Attachment(s)
Cea mai ramas din PIL

Spark 13-01-07 12:36

fuai ... da` ce a patzit de a ajuns in halu` asta ?
pacat ...

ionut17 13-01-07 12:49

a fost lovita in parcare acum aproape 2 ani

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning