![]() |
Re: Sa vedem ce masini avem prin Slatina
rectific " un garaj " graba strica treava :) :) :) :D :D :D
|
un garaj,adica un fel de service?cu niste baietzi care repara p'acolo ce stiu si ei pe la masini??....nu stiu ce treaba fac...mai vad cate o masina la saptamana p'acolo,dar unu dintre ei vb mult si prost si se da si mare mecanic...si saracu'....
|
pe langa IPTAPA este un service de roti, altceva nu prea am vazut prin zona...
|
nu un garaj de modificat masini . (asa am auzit de la cineva , nush dak e sigur adevarat) Tebuie sa ma duc sa vad dace e sa nu
|
de asta nu stiu nimik...si as fi auzit daca exista ca stau prin zona...de reparat stiu dar de modificat nu cred..eu nu am auzit...
|
azi am ramas masca...3 S-Classe la OMV si un CL63 AMG cred...apoi Cayman'u lui KTN si la cateva case dupa gard un GT2 cred
am inteles ca sunt 2 ferrari'uri in Slatina |
defapt sunt 3 ferrari'uri
4 porsche 1 lamborghini 3 x6 4 s clase si altele care nu'mi vin in minte:P |
ai uitat cele 3 celica , sunt oricum misto chiar dak nu costa asa mult ca un FERRARI sau un PORSCHE. F430-ul le intrece pe toate , e decapotabil si are si jante cromate . COOL :D
|
sa nu uitam tancu ala de jeep... dodge... da nu stiu de care e... :|
|
e nou:D
|
10 Attachment(s)
ce ati patit fratilor, nu a mai postat nimeni nimic de aproape o luna. Pana una alta comentati pozele astea.
|
deci...vreau si eu urgent numarul tipului cu Ursuletzul rosu 2doors cu M-Techink1 numar de OLT din slatina...ori pm cu numarul ori ontact Ymessenger : m3.griffo
multam' |
are numere straine? ca daca da e un prieten de al meu :) ..alt urs rosu nu mai stiu :|
|
alfa o stiu :D bora aia chiar nu am vazuto :-? ...celica prea din nfs..si facuta la comanda...pe toti care ii vezi cu celica au kitu asta..paintjobu difera..ferrariu..supercar dar nu sa il omori pe drumurile slatininei cu treceri de pietoni din 50 in 50 de metri golfu e cazut rau .. dar asa ca idee e super frumos ./..porscheu ..fara cuvinte :D
|
2 Attachment(s)
halal parcare :lol: :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning