![]() |
Re: vectra 200 cp vs...cv asemanator !
Quote:
este acelasi lucru, respectiv : "...motoare cu aprindere prin scānteie (prescurtat MAS). După admisia şi comprimarea amestecului carburant īn cilindrii motorului, īn apropierea PMI (punctul mort interior) al pistonului, are loc aprinderea. Aceasta se realizează prin producerea unei scāntei īntre electrozii bujiei, care aprinde amestecul carburant. Arderea are loc īntr-un interval de timp relativ scurt, īn care presiunea şi temperatura gazelor din cilindru cresc repede pānă la presiunea de 30 - 40 daN/cm³ şi temperatura de 1800 2.000 °C. Datorită presiunii gazelor din cilindru, care acţionează asupra pistonului, acesta se deplasează spre PME (punctul mort exterior), şi roteşte prin intermediul sistemului biela-manivela, arborele motor. Această cursă a pistonului, se mai numeşte şi cursă activă sau cursă motoare..." inca un motiv pt care ar trebui sa lasi tastatura, manelele si semintele si sa pui mana pe o carte si sa inveti ceva fizica si mecanica! |
yoda nu ai spus tu asta...
Quote:
|
Quote:
nu relanti cum stie tot TARANU" din tine! pana nu inveti lb romana si ceva fizica si mecanica nu mai scrie aici!iar daca continui cu jignirile te vei alege curand cu un mare BAN, manelar coclit ce esti!nu de alta dar sa te citez putin! |
Quote:
FUGITI!!!!! baieti hai sa ne ducem la scoala lu YODA......avem ce invata :)) :)) :)) :)) ......mama!!!......vreau la scoala lu YODA!! |
Quote:
|
e adevarat cum spui tu "am o faculte si degeaba o am" nu stiu grmatica sa cum sti tu ...felicitari sti mai multa gramatica decat mine.....chiar crezi ca ma intereseaza...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
te la las ca nu am dagand sa ma pun la mintea ta...si asa am coborat prea mult.....si vezi si tu cu jignirile.....
|
Quote:
|
daca ma iut mai bine de ce vb eu cu tine ....uite ce caracter ai .....uite ce semnatura ai....laudarosule.....dar defapt nu cred ca ai nimic
|
vrei duar sa te afirmi si tu cu ceva...nu conteaza cum....
|
Quote:
chiar n-am nimic...doar vorbe!vb lui Bogdan.....freac-o in alta parte si lasa moderatorii in pace ! ;) |
Quote:
|
Re: Opel Vectra 200 cp vs. ceva asemanator !
yoda, felicitari pt cea mai rapida scoda rs 2 din tara!
ma dau si cu tn, chiar daca eu am doar ~200 cp, nu 270 CA TINE! geta are dreptate, la cursele pe bani se accepta provocarea, sau nu... daca si cu parca se plimbau intr-o barca... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning