Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cea mai tare masina din suceava ??? (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5903-tare-masina-suceava.html)

Vally 18-07-05 19:50

Re: Skoda Octavia II

Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Cam la cat ajunge asha ceva? k o Superb e 26000 de euro ...si credema nu as da banii astia pe o Superb ....Dar Octavia II inca nu am vazut ...poate interiorul care nu mia placut la Superb o sa ma surprinda la Octavia :D ...Dar asta ramane de vazut.. 8) :inyourfac

Depinde de motorizare, dotari standard si obtiuni.. logic :)

Incerca http://www.compexit.ro/configurator.php si`o sa vezi singur cat te ajunge! :D

sv-84-ADR 19-07-05 11:39

hai ma ce e cu voi?
bai vally postarile tale nu se potrivesc deloc cu topicul! nu crezi?
macar daca puneai fotografiile la topicul urmator cu masini din suceava nu la cele mai tari masini din suceava
parca ai fi ala cu dacia ciorap

o gramada de postari de pe acest topic trebuie sterse :!: :evil:

SV-05-YBG 19-07-05 14:02

Nu sterg posturile. Poate asa, din discutiile avute intre cei de pe forum, intelege lumea ca trebuie sa puna masini modificate si nu masini de serie.

Daca vad ca se repeta voi incepe sa sterg posturi.

KAmikazee2005 19-07-05 16:52

am si eu o intrebare... chiar voi, astia care postati de-an xxxx nu stiti sa cititi?? intrebare pt vally si ala din dorohoi cu ciorapu lui tunat :)))

Te rog sa nu mai folosesti expresii obscene. Multumesc mult.

Vally 19-07-05 17:27

Nu vad sa scrie doar masini modificate.. stiu ca despre asta e vorba! Oricum n`o sa mai postez.. stati calmi! :)
For KAmikazee2005: Tinere.. creca ti`ai gresit cariera! Faci si u niste comparatii de .....
Ca si cum ai compara un KAmikazee cu`n Simplu` catatean! :idea:
Oricum stiu cum sta treaba.. nu va faceti griji! PS: Puteti sterge mesajele anterioare! Erau de proba :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Peace all!

SV-05-YBG 20-07-05 08:06

Scopul meu nu este sa sterg posturi si nici nu vreau asta.

In acelasi timp nu vreau dispute aici. Dar daca se discuta despre masini care au macar o urma de tuning atunci asa sa fie. Masinin de serie gasesti peste tot, fara nici o problema. Ar insemna sa ne apucam sa facem poze la Audi A6, A8, Passat nou, BMW-uri noi etc. si nu cred ca asta este rostul acestui topic.

Daca vreti facem un topic numai pentru discutii despre masini de serie.

Vally 20-07-05 12:27

Pauza :)

Eh.. nu cred ca are rost sa facem in loc pt discutii despre masini de serie! Sunt prea multe masini de acest gen.. nu are nici un farmec! Masinile cu`n kit mijto` sau cu o sonorizare placuta atrag intotdeauna privirile trecatorilor. Si o limuzina de lux atrage privirea trecatorilor.. dar senzatia nu se compara cu o masina Tunata!
PS: Este un BMW negru decapotabil cu Nr de SV.. stie care ceva de el? Cam cat e unu` dintrala ? :)

sv-84-ADR 20-07-05 20:10

toata chestia e sa aiba cea mai mica modificare fata de cea de serie si puteti sa o postati la Masini din suceava, daca are tuning de tuning api atunci o postati la Cea mai tare masina din Suceava.
asta e toata chestia! sper sa inteleaga toti si sa posteze ce trebuie!

Vladutzzz_sv 23-07-05 02:50

Re: Cea mai tare masina din suceava ???

Cea mai tare masina din Suceava?? Cred ca cea mai tare masina straina e Vet'u iar din cele autohtone dacia lui fritz. Zilele astea am mai vazut un golf 4 destul de frumos ...unu verde cu nr de italia

Nitr0 23-07-05 13:25

am vazut prin george enescu un dodge nu mai stiu cum se cheama.. era asa de mare.. in lat era cat 2 dacii :)

sv-84-ADR 27-07-05 14:40

nu e ala rosu?

Vladutzzz_sv 28-07-05 11:43

dodge'u ala era sport sau camioneta? am vazut o camioneta dodge destul de tare

Nitr0 28-07-05 17:14

Dodge jeep dar parca era tir... oricum sigur consuma cat un tir :)

Low_Ridah 29-07-05 09:31

Lam vazut shi eu pe ala ... era imnes frate :shock: ...era cam cat un Sprinter de lung ...

Heparu_Boy 02-08-05 11:29

Mai era la piatza cu unu cu un lincon navigator !!! 38500 de mii de euro
!!! e din suceava ala !!!

All times are GMT +2. The time now is 00:23.

- Copyright 2026 4Tuning