![]() |
Re: colantare auto
Pentru un Renault Laguna 1 din 1999 negru mat doar capota,plafon si porbagaj cam cat costa..??ms
|
Quote:
|
Salut! o folie neagra lucios (poate chiar metalizat daca este) pt un mondeo 2002 (mk3) break cam la ce pret ar putea ajunge? necazul meu e ca mi-a desenat-o "un om bun" cu cheia pe toata partea stanga. merci frumos!
|
Quote:
Din cate imi spui este nevoie si de ceva tinichigerie la tine. Pret colantare negru lucios: 300 euro. Te astep la noi la sediu pentru a vedea mai exact cat timp si cata manopera necesita reparatia pre-colantare. |
Salut,
Colantare totala negru mat la un opel asta h caravan......pret estimativ daca se poate. cred ca sunt undeva de 15-16 mp, dar nu sunt sigur. Bafta |
Quote:
Timp de executie: 5-6 ore. |
3 Attachment(s)
Salut.Am un VW Polo hatchback, 2 usi din 1997 si am avut ceva pb cu tinichigeria pe ici pe colo...la revopsirea elementelor au folosit alta nuanta de culoare fata de cea pe care o am eu( genul indigo) ceea ce ma face sa ma gandesc sa colantez toata masina.Daca ma apar pb la tinichigerie marunte, ce trebuie sa fac ca sa pot colanta toata masina?(le repar si le vopsesc provizoriu sau...)
1.Daca schimb culoarea masinii de ex din albastru in rosu, trebuie sa merg la RAR dupa aceea?? 2. Care este pretul pentru colantarea totala a masinii din poza si pentru mat si pentru lucios sau metalizat? Multumesc si multa bafta in continuare! |
Quote:
In mod normal asa ar trebui, daca vrei sa fii 100% in legalitate. 2. Care este pretul pentru colantarea totala a masinii din poza si pentru mat si pentru lucios sau metalizat? Colantare mat/ lucios: 220 euro. Colantare metalizat: 450 euro. |
salut,am si eu un rover 75 si vreau sa stiu cat ma costa sa-l colantez tot cu un albastru lucios nu vreau mat si daca se poate sa imi spui cat timp dureaza.stima si respect
|
Quote:
Pretul este de 350 euro. Timp de executie: 7-8 ore. |
2 Attachment(s)
salut,pentru aceasta masina cat ma costa sa o colantez integral(inclusiv spoiler fata+spate) alb mat.
oferiti si o garantie pentru folie? garantie in sensul ca nu mi se dezlipeste dupa cateva luni sau decoloreaza. Si inca o chestie...este vreo problema ca am lacul sarit pe ici pe colo pe portbagaj? adica exista riscul sa nu se lipeasca colantul? Astept un raspuns cu mare interes. |
1 Attachment(s)
Acest gri mat,pret? tot pentru masina de mai sus
|
Quote:
Garantia pentru astfel de lucrari este de 6 luni. Pretul este de 250 euro pentru colantare. Pentru pregatire (slefuire, chituire) nu pot face o estimare pana nu vad masina. |
2 Attachment(s)
Am vorbit la telefon cu dvs HONDA CRV colantare negru mat capota si plafon...asta-i masina din poze pret si timp va rog....sunt foarte presat.
Va multumesc |
Quote:
Programare cu minim 2 zile intainte. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning