Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EMMA (https://forum.4tuning.ro/372-emma.html)
-   -   Italnire De Iarna A Celor Care Iubesc Muzica (https://forum.4tuning.ro/372-emma/58431-italnire-iarna-iubesc-muzica.html)

margineanu ovidiu 11-12-07 18:45

Re: Italnire De Iarna A Celor Care Iubesc Muzica

Quote:

Originally Posted by bad_boy2k (Post 1241449)
mda... citesc postu meu anterior si nu-mi vine sa cred ca nu mai vin... fmm de scoala.. am aflat azi k am 2 ex sambata deci... no 4 me :((

daca din bucuresti ajungi acolo in 2-3 ore ai putea ajunge,doar stam acolo pana duminica

bogdan2670 11-12-07 19:35

mda...se pare ca Ovidiu are dreptate...poti da o fuguta.....si nu faci decat 1 ora si 45 min asa ca daca vrei ne vedem

ro_jamess 11-12-07 22:45

salut.din cate am citit pe aici plecarea este sigura.ca sa fie gasca mai mare ,in proportie de 90% ,voi veni si eu cu sotia(deci vor fi si fete......)Ca sa fie totul bine si sa nu incurc pe nimeni voi anunta vineri daca este sigura prezenta noastra.
stie cineva cum este vremea pe acolo??

ro_jamess 11-12-07 22:53

nu mai pot edita dar cred ca asta va fi intalnirea de iarna a celor fara muzica pe masina:D :suspiciou

bad_boy2k 11-12-07 23:25

da, dar nu are sens... ziua de sambata e pierduta pentru mine. as ajunge noaptea si nu are rost... pe partea cealalta, am mai mult timp si pt celalalt proiect al meu ;)

bogdan2670 12-12-07 05:57

Quote:

Originally Posted by ro_jamess (Post 1242409)
salut.din cate am citit pe aici plecarea este sigura.ca sa fie gasca mai mare ,in proportie de 90% ,voi veni si eu cu sotia(deci vor fi si fete......)Ca sa fie totul bine si sa nu incurc pe nimeni voi anunta vineri daca este sigura prezenta noastra.
stie cineva cum este vremea pe acolo??

Vremea esra k vineri,zapada de 20 cm si soare dar se anunta un pic de zapada ceea ce nu strica pt distractie,drumul este foarte umblat asa ca nu sunt pb cu circulatia.

ceachi 12-12-07 15:20

Ok ne vedem la Carrefour la 11!

Baban_San 12-12-07 21:15

off vrei sa ne ucizi asa de dimineatza fie nu mai mergem prin cubluri vineri seara :cry:

Marinu 12-12-07 21:51

In sfarsit........ nu am vrut sa ma arunc ca fata mare la maritat, si deaia va spun acum ca vin si eu :);) o sa ne distram... ;)

bogdan2670 13-12-07 05:47

Bv.......vad ca se mareste gasca....chiar daca unii au abandonat ideea...o sa fie distractie pe cinste...

ceachi 13-12-07 21:53

Bai sper ca nu dati inapoi vazind vremea de afara!:lol: :lol: :lol: :lol:

ro_jamess 14-12-07 05:09

asa cum am spus, astazi fiind vineri, confirm si prezenta noastra.sper sa mai ninga mie unul chiar imi place chiar daca am tractiune spate.suntem atatia,nu cred ca voi ramane pe acolo (contez pe baban san :D )

bogdan2670 14-12-07 05:35

eu cred ca de fapt asta este tot farmecul.
Si chiar daca nu ningea acolo era zapada asa ca nu asta este pb.

Si in cazul de fata merge "coapta" mai bine

ceachi 14-12-07 05:36

"ro_jamess" adu si tu te rog revista "car hi-fi" !

margineanu ovidiu 14-12-07 15:28

see you there :)

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning