![]() |
Re: Ce flori cumparati?!?
ultimele preturi.....6 RON o zambila...am INNEBUNIT....s-au dus banii mei de benzina
|
pentru prietena mea cate un trandafir si pentru mama cate un ghiveci de flori ca are o gramada si tot mai vrea.pentru restul ce se nimereste,depinde de persoana si ocazie.
|
trandafiri si atat. gama diversificata de culori cucare vine echipat trandafirul iti permite sa jonglezi cu intelesul gestului de la amicitie pana la iubire or something.
|
Quote:
|
Quote:
ce flori au mai fost si alea ? |
semi artificiale
|
Eu nu as cumpara un buchet de trandafiri sau orice alt tip de floare care oricum o sa se ofileasca dupa 2 zile,prefer sa daruiesc mai ales persoanei iubite o floare in ghiveci care rezista mai mult daca o ingrijesti...;).
|
pt interior florile nemuritoare sunt baza ;) un buchet bogat da super ! si nu le cumperi le culegi din padure..de pe munte! unele sunt protejate de lege asa ca atentie :)
|
intotdeauna un trandafir rosu8),pt ca gestul conteaza, nu cat de gros e buchetul....;)
o floare data din suflet cuiva face mai mult decat 100 orhidee//parere proprie:twisted: |
Quote:
|
|
~Ada~? Ne spui si noua ce flori ai fost alea?:D
Eu tot timpul am dus trandafiri , aproape la fiecare ocazie ,si stiu ca la unele prietene le dadeam trandafir (normal - rosu) . si dupca catva timp mi-l aratau intr-o cartitica ca il tineam sa se usuce ,dar fara sa stiu eu ca ea l-a pus acolo :) . Oricum trandafirul ramane la "putere" :) |
1 Attachment(s)
de cand s-a incalzit au iesit tot felu de flori in gradina din fatza blocului. asha ca nu mai are rost sa dau bani pe ele :lol::lol::lol::lol:
|
******...Din prima prima gradina ce-mi sare in ochii cumpar...
Desigur cateodata mai cumpar si altceva...Depinde de vecini cu ce arunca dupa mine :rolleyes2 |
fratilor nu vreau sa radeti de mine...de aproape 2 ani cumpar flori de cel putin 2 ori pe saptamana...si nu exagerez....vaza e plina tot timpul...
si msj e ...o floare printre flori....ca de ...imi iubesc sotia... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning