Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce flori cumparati?!? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/58257-flori-cumparati.html)

Sindrom 07-03-08 22:01

Re: Ce flori cumparati?!?

ultimele preturi.....6 RON o zambila...am INNEBUNIT....s-au dus banii mei de benzina

xgeox 03-04-08 23:05

pentru prietena mea cate un trandafir si pentru mama cate un ghiveci de flori ca are o gramada si tot mai vrea.pentru restul ce se nimereste,depinde de persoana si ocazie.

shadowro 04-04-08 09:04

trandafiri si atat. gama diversificata de culori cucare vine echipat trandafirul iti permite sa jonglezi cu intelesul gestului de la amicitie pana la iubire or something.

~Ada~ 05-04-08 10:27

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1390980)
florile adevarate se ofilesc...alea arificiale tzin toata viata :))...si daca n`au miros ce? da cu spray pe ele. se termina mirosu ? mai dai odata....plus ca nu trebuie sa o uzi si mereu o sa isi aminteasca de tine...daca esti baiat istet nu iei cu sarme :))

anyway, era o gluma:D

Nu toate se ofilesc ;) important e sa stie ea sa le intretina ;) cel mai mult la mine au tinut florile vreo 4 luni:D

Spark 05-04-08 10:49

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1467067)
Nu toate se ofilesc ;) important e sa stie ea sa le intretina ;) cel mai mult la mine au tinut florile vreo 4 luni:D

adik flori din alea din vaza ... fara radacina ... 4 luni ? :shock:
ce flori au mai fost si alea ?

Sindrom 05-04-08 17:41

semi artificiale

tinkerbell 13-04-08 16:09

Eu nu as cumpara un buchet de trandafiri sau orice alt tip de floare care oricum o sa se ofileasca dupa 2 zile,prefer sa daruiesc mai ales persoanei iubite o floare in ghiveci care rezista mai mult daca o ingrijesti...;).

Eugen_TL 13-04-08 18:53

pt interior florile nemuritoare sunt baza ;) un buchet bogat da super ! si nu le cumperi le culegi din padure..de pe munte! unele sunt protejate de lege asa ca atentie :)

JUST-DO-IT 13-04-08 19:21

intotdeauna un trandafir rosu8),pt ca gestul conteaza, nu cat de gros e buchetul....;)
o floare data din suflet cuiva face mai mult decat 100 orhidee//parere proprie:twisted:

Sasha 14-04-08 10:33

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 1482449)
intotdeauna un trandafir rosu8),pt ca gestul conteaza, nu cat de gros e buchetul....;)
o floare data din suflet cuiva face mai mult decat 100 orhidee//parere proprie:twisted:

intradevar e frumos dimineata cand te trezesti sa gasesti un trandafir pe perna si un bilet astazi luam masa la restaurantul "X" :hug::love:

bogdan_wrc 14-04-08 10:42

http://www.poeziile.com/autori/Tudor...mucegai-73.php

Bogdan_ozzy 14-04-08 12:58

~Ada~? Ne spui si noua ce flori ai fost alea?:D

Eu tot timpul am dus trandafiri , aproape la fiecare ocazie ,si stiu ca la unele prietene le dadeam trandafir (normal - rosu) . si dupca catva timp mi-l aratau intr-o cartitica ca il tineam sa se usuce ,dar fara sa stiu eu ca ea l-a pus acolo :) .

Oricum trandafirul ramane la "putere" :)

driver_xs 14-04-08 19:46

1 Attachment(s)
de cand s-a incalzit au iesit tot felu de flori in gradina din fatza blocului. asha ca nu mai are rost sa dau bani pe ele :lol::lol::lol::lol:

VIRUSDEVA 14-04-08 21:33

******...Din prima prima gradina ce-mi sare in ochii cumpar...
Desigur cateodata mai cumpar si altceva...Depinde de vecini cu ce arunca dupa mine :rolleyes2

manolica76 14-04-08 21:39

fratilor nu vreau sa radeti de mine...de aproape 2 ani cumpar flori de cel putin 2 ori pe saptamana...si nu exagerez....vaza e plina tot timpul...
si msj e ...o floare printre flori....ca de ...imi iubesc sotia...

All times are GMT +2. The time now is 14:08.

- Copyright 2026 4Tuning