![]() |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
sunt bucuros ca fratele meu a reusit sa duca la bun sfarsit inca o comanda si sa mai faca un client fericit si multumit de achizitie.
probabil ca am fost printre primii de pe forum care a vazut masina in poze si vreau sa te felicit pt alegere si seriozitate :) frrumoasa foc masina. |
Quote:
|
Chiar asa...are cineva de vanzare o buza Alpina si un volan in 3 spite de ///M?...sau stie pe cineva care are?
multumesc. |
trebuie sa ne vedem la o sesiune foto cu carutele cu coviltir NEAPARAT :P
|
volan de m gasesti dar buza de alpina...........o sa ma uit eu undeva siti zic exact mai pe seara
|
2 Attachment(s)
Asta e volanul si asta e buza...ma ajuta si pe mine cineva? ;)
multumesc. @ursuletz_cabrio: vorbim mai spre sfarsitul saptamanii, stii pe cineva care ne-ar putea face niste poze frumoase?...daca nu, macar ne vedem noi, intre noi :) |
va pot ajuta eu cu niste poze :D frumoase
http://golfuletzstudio.blogspot.com dar saptamana viitoare sau nus vorbim ca sunt cam ft ocupat |
io zic sa nu te deranjezi, decat daca te simti la fel de onorat ca noi, stii ce zic...
|
normal ca ma simt onorat ;)
numa ca sunt cu bacu .. meditatii etc.... dar imi fac timp da`mi un add pe golfuletz_gti si vb si vdm cum sta treaba |
asa, vorbim altfel :P...nu pot sta pe mess chiar acum, ca am de fugit intr-un loc, da' lasa-mi un nr de tel. aici sau pe PM si vorbim sa stabilim ce si cum, ok?...multumim :)
|
Quote:
multe din poze nu sunt editate .o sa iti dai seama care sunt si care nu :) pe de alta parte mai multi fotografi mai bine :) |
F frumoase ambele masini, insa fiind fan ursulet.........
Ce mai face ursuletul? K de la salon nu prea a mai fost bagat in seama. A primit cumva o pereche noua de "ochi"? Poate mai pui si ceva poze cu el, in cazul in care ai mai schimbat cate ceva, si nu numai, k oricum e o incantare. Multa bafta cu ambele masini. ps. astepti noua taxa, nu? |
deci ti am vazut pisica acum 3 zile pe caderea bastiliei INTRE ROMANA SI DOROBANTI...m am uitat la ea 5 minute chiar ma uitam la interior ma uimeam cat de bine a fost intretinuta pe dinafara vopseaua intacta totu nou pe ea...si pielea de pe skimbator e superba deci e o masina foarte rara...da nu credeam ca are chiar asa 30.000 km...deci e absolut superba sa o stapanesti sanatos..ce faci cu taxa astepti sa vezi ce se face de 1 iulie?
cat ai dat pe ea si din ce an e?:) |
Quote:
|
numai un pasionat adevarat putea sa o cumpere...masina este o ocazie unica probabil...pretul mai putin relevant.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning