![]() |
Re: Tuning pe machete
@ andrey2003 - ploapele alea sunt facute de mine cand eram mai mic...au disparut deja...masina este in momentul asta bucatele :D
@ trickz - am o idee de tobe, dar nu ar strica ceva in plus ;) cautam 2 tevi negre sau gri inchis sa le inchid intr-o cutie neagra cat sa atarate ca o toba. dupa care sa vopsesc gri-nichel capetele de toba ;) @ expres - k planuri de viitor...sa o las pe burtica, alte jante, interior modificat, neoane, xenoane ;) O alta modificare adusa intre timp. 3. Semnale fumurii |
fumurii ... marker :?:D:D
|
Nu direct cu marker ... mai bine dai cu marker pe o bucata de scotch (scoci:lol:), o aplici pe semnale si o decupezi, asa daca vrei poti s-o dai jos si ramane ca nou ;)
|
Nu este vreo metoda sa fac geamurile mai negre dar nu chiar sa nu se mai vada nimik....sa fie kt mai real sa se vada ceva prin ele :D nu stiti vreuna?
|
cu scoci nu merge? si iei carioca/marker maro
|
eu am folosit folie auto, 50%...dar cum nu sunt adeptul ei, am dat-o jos! :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
va prezint si eu ultima isprava, de altfel si singura :)
VW Golf Cabrio Mk1 , Scara 1:43, Producator necunoscut. Modificari : * Lasata mai jos * Sablata toata caroseria * Schimbat jante * Haion Shaved * Usi shaved * Faruri cross * barile au fost chituite pentru ca erau lovite destul de rau * Vopsita in Negru Mat , 5 straturi de vopsea in total. Mai trebuie sa-i fac parbrizul, l-am crapat in timp ce il polisham ca sa-i scot zgarieturile ... si stopurile spate care trebuiesc refacute pentru ca nu avea decat unul. Cand va fi cu adevarat gata o sa mai pun poze :) |
Ce sa zic, bravo tie:D avand in vedere si scala masinii :)
|
o intrebare .. farurile sunt negre ? grila , emblema tot ?:)
|
10 Attachment(s)
Multumesc, e multa migala, mai ales la sablatul caroseriei. Se poate vedea in prima poza ca avea vopseaua destul de sarita :)
Durata executiei a fost cam de 1 saptamana. Cateva poze de pe parcursul modificarilor :) Nope, farurile sunt clare cu CRUCE :) |
foarte frumos ti-a iesit golful! felicitari! spor la treaba cu parbrizul!
|
multumesc reme :) astept niste stiplex rosu si alb cristal de la un prieten din TM :)
Urmatoarea masina la modificat va fi un corrado :) tot scara 1:43 |
Cum pot face shave la manere ?zicetimi si mie pls :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning