Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   PPI Audi R8 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/58157-ppi-audi-r8.html)

AlliedComposites 17-02-08 20:48

Re: PPI Audi R8

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1360790)
:))=)) tipic tie........partea cu ganditul ai lasat-o altora......
Ce scop ar avea legarea lui Rony la picioare???:))
Bun pct de vedere....FELICITARI...:confused2

hahahahahahaha. chiar tre' sa-ti explic ca la cresa? Carutasu deja ti-a explicat ca la gradinita, dar parca e inca prea greu...

meciul de fotbal este campionatul de Le Mans
Ronaldino este motorul pe benzina.
Legarea la picioare, (te-ai prins, ca sa nu fuga la viteza maxima ;):idea:) este regulamentul de la Le Mans
Faptul ca Ronaldino e in poarta, nu pe teren cum joaca normal, este la fel ca perversiunea de a pune un motor diesel intr-o super masina (iara uiti ca discutia a inceput de la R8TDI), nu intr-o masina "normala" pentru persoane interesate in economie.
ca eu il rup, e sinonim cu audi batandu-se pe spate ca bate cu motor de motorina.
cand regulile gen Ronaldino sta in poarta, si e legat la picioare dispar, el devine din nou regele balonului... la fel si benzinaru cand e lasat in voia lui, e regele autostrazii....

Te rog, oprestete, sau macar gandeste inainte sa dai cu bata-n balta... Te dai om de 31 de ani, invata sa gandesti ca unu ;)

Prestige 17-02-08 23:22

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1364724)
hahahahahahaha. chiar tre' sa-ti explic ca la cresa? Carutasu deja ti-a explicat ca la gradinita, dar parca e inca prea greu...

meciul de fotbal este campionatul de Le Mans
Ronaldino este motorul pe benzina.
Legarea la picioare, (te-ai prins, ca sa nu fuga la viteza maxima ;):idea:) este regulamentul de la Le Mans
Faptul ca Ronaldino e in poarta, nu pe teren cum joaca normal, este la fel ca perversiunea de a pune un motor diesel intr-o super masina (iara uiti ca discutia a inceput de la R8TDI), nu intr-o masina "normala" pentru persoane interesate in economie.
ca eu il rup, e sinonim cu audi batandu-se pe spate ca bate cu motor de motorina.
cand regulile gen Ronaldino sta in poarta, si e legat la picioare dispar, el devine din nou regele balonului... la fel si benzinaru cand e lasat in voia lui, e regele autostrazii....

Te rog, oprestete, sau macar gandeste inainte sa dai cu bata-n balta... Te dai om de 31 de ani, invata sa gandesti ca unu ;)

:hahano::hahano::hahano: Tu esti serios???....Varsta mea nu o sti in primul rand....(nu am 31) Tu....(pt ca din pacate am mai dat de posturile tale si pe alte threduri) esti doar un beligerant instigator lipsit de educatie si maniere.
Tu ce ai incercat acolo?? Sa-mi exemplifici analogia ta absurda...tu crezi ca o asemenea tampenie simplista se merita "tradusa" ?? :hahano:.....
Citeste mah badaranule (ca se observa cu usurinta ca esti prost crescut) postul anterior dedicat aberatiei tale....Nu-mi consum eu timpul sa conversez cu un inapt ca tine...(Desi am facut risipa incercand sa-ti citesc si alte comentarii....macar am ajuns la concluzia ca n-ai nici "carte")
Carutasu e intr-o alta liga mai baiete...are prostul obicei asemeni mie sa gandeasca innainte de a scrie.....cu el am ajuns la anumite concluzii si i-am inteles pct de vedere precum si el mi-a inteles convingerile....
Ai capatat atentia mea pt cateva minute bagandu-te ca musca in dicutie.....de acum poti sa fi linistit caci te voi ignora cu prisosinta.....

Prestige 17-02-08 23:41

Apropo nu am observat postul initial de pe pagina 5..........
Macar ai idee ce ai postat acolo ?.....(In mare la Cultura Generala ai bagat teorii fara baza veridica si contestate de marea majoritate a expertilor in domeniu...asta e cultura generala???...)
Daca ai impresia ca nu stiu provenienta orasului Calgary suferi de cretinism...tu ai facut referire la America De Nord...unde se mai afla dupa cum pana si tu sti SUA....
Quote:

America nu mai e de ani si ani de zile cea mai poluanta zona din lume. China si India au economii enorme acuma, si ghici ce, ii doare fix in **** de poluare. Stiai tu, mare educat european, de exemplu ca in jur de 40% din poluarea oraselor de pe coasta de vest a americii si canadei VINE DIN CHINA???????????
Sti de cine a fost eliberat acest studiu de referinta?....informeazate innainte de a mai posta baliverne
(WASHINGTON -- Ontario has joined a U.S. lawsuit in a bid to force six American coal-fired plants in the Midwest to install modern pollution control equipment.

Environment Minister Laurel Broten says the plants are among the worst emitters of air pollution in the United States that makes its way over the border.

Ontario filed a brief this week against Cinergy Corporation at the request of New York Attorney General Eliot Spitzer.

Broten is also meeting with politicians on Capitol Hill to gather support for co-operative action on anti-pollution measures.

She says the Bush administration has imposed a regressive environmental policy with serious consequences for Ontario.

Transboundary pollution causes more than 2,700 premature deaths a year in the province, Broten says, and more than $5.2 billion in health and environmental damages.

In February, Ontario filed objections with the U.S. Environmental Protection Agency over planned regulation changes. The province contends they'd allow coal-burning plants to operate longer hours and pollute more.

Broten says the province is doing its part by pledging to close its coal-fired electricity plants and replace them with cleaner energy sources....
CITESTEA ASTA ...vezi daca intelegi ce vrea sa zica .)
Studiul pe care l-ai prezentat a fost finantat de Cinergy Corporation Group
Si tot asa marea majoritate a celor expuse de tine sunt unu:Offtopic.....Doi: propaganda de tip capitalist a statului american
DACA VREI SA DISCUTAM DESPRE SITUATIA STRATULUI DE OZON...DESPRE INCALZIREA GLOBALA ...DESPRE UCIDEREA SPECIILOR PRIN POLUAREA EXCESIVA....DESPRE TOM & JERRY SAU ALTE LUCRURI CE NU-SI AU ROST PE ACEST FORUM FA-O PE PRIVAT CAPSOMANE.......
4TUNING ESTE CU SI DESPRE MASINI FRUSTRATULE....

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning