Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Db-05-dsw (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/58145-db-05-dsw.html)

apline5 05-03-08 18:29

Re: Dacia mea DSW

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1402288)
asta e frate orice fier se repara...in locul tau nu as comenta k nici a ta nu e departe de a mea....

vroiam sa zic acelas lucru care l-a zis DJ....dar iti zic altceva ...o sa vezi ce bine o sa pice aripile la far si la bara acum ca ai schimbat semiaripile ;) , sau poate e "smecher" tinichigiu si le face la linie ....de fel nu ies :!: , puteai sa o salti sa nu stea oala tensionata cat se lucreaza acolo ;)

aditzu_adx 05-03-08 20:19

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1402549)
tu vorbesti cu khiciu asta al tau .... in locu tau lasam capu jos si taceam, nu ma mai dadeam filozof precum faci matale....
dale drumu la gaini in ea k le faci si lor bine.... sincer acum un sfat nu mai baga bani in ea ca orcum dispui de multi, strange cum poti si iati alta non euro de afara si o lasi cu nr straine... asa am vazut la mine la tara tu stai tot la tara presupun;)

ba sti ce nu supot yo la voi astia kre cik sunteti vedete k cik sunteti de mult pe acest forum k prea va credeti mari si tari....parerea mea e k nu am nevoie de sfaturi de la oameni k u.....si in legatura q tara....nu stau la tara stau intr-un mic oras....dar u degeaba stai in Buc k tot taran esti....ai grija de masina ta....

aditzu_adx 05-03-08 20:22

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1402560)
vroiam sa zic acelas lucru care l-a zis DJ....dar iti zic altceva ...o sa vezi ce bine o sa pice aripile la far si la bara acum ca ai schimbat semiaripile ;) , sau poate e "smecher" tinichigiu si le face la linie ....de fel nu ies :!: , puteai sa o salti sa nu stea oala tensionata cat se lucreaza acolo ;)

erau prea distruse alpine...si nu aveam ce sa fac....sa speram k o sa iasa bn....si in legatura q tinichigiu e foarte bun....ms si multa bafta.....

ozn_yakuza 06-03-08 07:57

bai adi ce ti-am zis eu ma de oamenii de pe aici?
nu mai ti minte ce am zis?
bafta in continuare asa iasa bine.

WGF 06-03-08 16:25

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1402549)
tu vorbesti cu khiciu asta al tau .... in locu tau lasam capu jos si taceam, nu ma mai dadeam filozof precum faci matale....
dale drumu la gaini in ea k le faci si lor bine.... sincer acum un sfat nu mai baga bani in ea ca orcum dispui de multi, strange cum poti si iati alta non euro de afara si o lasi cu nr straine... asa am vazut la mine la tara tu stai tot la tara presupun;)

ai putea sa ne exemplifici si noua din elementele de kitch de pe masina asta??dc spui ca este kitch doar pt faptul ca are bari normale si este cat de cat simpla??

B-11-AYG 06-03-08 16:32

Quote:

Originally Posted by WGF (Post 1404666)
ai putea sa ne exemplifici si noua din elementele de kitch de pe masina asta??dc spui ca este kitch doar pt faptul ca are bari normale si este cat de cat simpla??

Haoleoo pralo date pe pagina ono si priveste acolo sa. nu te ridica in pene acii ca te lovesti la gainuisa:twisted:

WGF 06-03-08 16:40

Re: Db-05-dsw

pai da...dar daca te uiti de-a lungul topicului vezi ca omul a mai evoluat!a renuntat la sigla aia cu renault modificand si grila,a renuntat la autocolantul de pe faruri...si acum sa fim seriosi si FARA suparare dar daca luam o poza cu masina lui inainte sa se apuce de ea si o poza cu a ta tot inainte sa te apuci acum a 2-a data de ea...o sa fii surprins da e mult mai kitch a ta decat a lui!

RobertRFG 06-03-08 16:42

haidetzi mai baietzi nu mai fiti rautzaciosi.nu are rost sa ne jignim fiecare isi face masina dupa cum ii place.hai sa fim mai mult on topic decat off ca nu are rost.aditzu_adx succes in continuare.

B-11-AYG 06-03-08 16:48

Quote:

Originally Posted by WGF (Post 1404694)
pai da...dar daca te uiti de-a lungul topicului vezi ca omul a mai evoluat!a renuntat la sigla aia cu renault modificand si grila,a renuntat la autocolantul de pe faruri...si acum sa fim seriosi si FARA suparare dar daca luam o poza cu masina lui inainte sa se apuce de ea si o poza cu a ta tot inainte sa te apuci acum a 2-a data de ea...o sa fii surprins da e mult mai kitch a ta decat a lui!

Aci nenea picap ai dreptate trebuie sa recunosc.:rolleyes2

aditzu_adx 06-03-08 21:47

un sg lucru am de zis....bafta tuturor la tunarit pt k si dacia e masina....baftaaaa....

Sakin 06-03-08 21:55

bafta si tie...ai gasit semnale clare ? :)

aditzu_adx 06-03-08 22:06

nup....poti sa ma ajuti u cu ceva...cu un pret ceva????...plss

Sakin 06-03-08 22:42

si eu caut ...d-aia intreb... caut semnalizari albe sau clare si stopuri alb-roshu`..si nimic :(

aditzu_adx 07-03-08 15:10

man dar de stopuri clare poti sa imi dai vreo informatie....pret si unde gasesc????

aditzu_adx 08-03-08 20:10

4 Attachment(s)
am revenit cu niste poze q masina in lucru....bafta all!!!

All times are GMT +2. The time now is 03:17.

- Copyright 2026 4Tuning