Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Test de inteligenta (https://forum.4tuning.ro/28-femei/57981-test-inteligenta.html)

DTH 30-08-08 17:27

Re: Test de inteligenta

-Mie sincer mi se par niste penale care volanul il confunda cu o farfurie de mancat,pedalele alea cred k sunt pedale de bicicleta si schimbatoru....oare cu ce l`or confunda ? La fel cum se comporta cu schimbatoru asa practica au si cu.....intelegeti voi :D

-SI ...+ ca toata lumea da vina pe blonde...de ce ??? ca au culoarea schimbata la par ??? nu frate...sunt pur si simplu PROASTE ....care ne fac pe noi celalalte de ras ...o reputatie ....proasta din partea multora ...adevaru e ca multe ar trebuii sa stea in bucatarie si sa`si vada de meseria lor....decat sa vina cu asa intrebari mai ales unde vede un popor intreg X(X(X(X(X( eu n`am nimic cu blondele....chit ca sunt bruneta...da ma atac cand aud pe unii e na ma ce blonda...ce treaba are culoarea cu prostia ??? :|

:D si cam atat....ce sa mai zic ....ca ma enervez :D

dolb 31-08-08 20:27

cum sa pui o blonda in bucatarie ?:D:D:

Mustang 31-08-08 23:28

Blondele ... sunt blonde ...
Brunetele sunt brunete ...

Pe mine ma doare fix in cot de culoarea parului. Am vazut si blonde destepte, si brunete proaste, dar si opusurile lor.
Se spune ca blondele sunt proaste pentru simplul fapt ca majoritatea din celor care fac gafe si care debiteaza prostii, sunt de culoare blonda. :D

Dolb - blonda se pune in pat deobicei. :D Am inteles ca barbatii prefera blondele mai mult. :D

DTH 01-09-08 01:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1725774)

Pe mine ma doare fix in cot de culoarea parului. Am vazut si blonde destepte, si brunete proaste, dar si opusurile lor.
Se spune ca blondele sunt proaste pentru simplul fapt ca majoritatea din celor care fac gafe si care debiteaza prostii, sunt de culoare blonda. :D

Dolb - blonda se pune in pat deobicei. :D Am inteles ca barbatii prefera blondele mai mult. :D

ZIci tu repedeeeeeeeeeee ! AAAAAAA pei si tii cu blondele ah ??? bineeee....acuma chiar ca`ti tai un cauciuc =)))))):twisted:

Mustang 01-09-08 07:34

Eu tin cu orice gagica care stie sa atraga un barbat, indiferent de culoarea parului.
PS: care cauciuc? :lol: Vrei sa iti recomand unul? :) Pe al lui Remus, de la bicicleta. :lol:

DTH 01-09-08 14:58

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1726086)
Eu tin cu orice gagica care stie sa atraga un barbat, indiferent de culoarea parului.
PS: care cauciuc? :lol: Vrei sa iti recomand unul? :) Pe al lui Remus, de la bicicleta. :lol:

=)))) nu nu ca el nu m`a enervat inca :))))

Gabi 01-09-08 16:54

Nu vreţi să faceţi schimb de IDuri de mess ? Cred că ar fi mai uşor să chatuţi.

Sindrom 02-09-08 21:36

A fost o surpriza ; dupa ce ca de-abia iesim la principala (unde stam - am facut odata 400 m in 30 min ). Asta e !

Acum, lasand gluma la o parte - unele dintre noi sunt catastrofa la volan.
, including myself

doar un citat, si m-am potolit, mi-a mai trecut supararea din seara asta

dolb 05-09-08 23:18

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1725774)

mustang.. am o chestie sa iti zic .. ce te va contrazice putin:)

defapt, nu majoriatea blondelor debiteaza .. ci majoritatea femeilor! iar la cat sunt ele de proaste .. se fac blonde pt ca cica asa le sta mai bine :)

ce-i drept sotia mea e blonda.. dar culoarea naturala a parului este SHaten .. nici proasta nici desteapta nu-i.. numai ca ii sta cel mai bine blond :)

b01uxd 06-09-08 20:26

nu prea va plac femeile, asa-i? da poate va plac barbatii;)

aleks 08-09-08 13:39

bravo b01uxd, ai pus punctul pe i (ala de dupa cratima ;) )

Mustang 08-09-08 23:01

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1736214)
nu prea va plac femeile, asa-i? da poate va plac barbatii;)

Ne plac doar femeile. ;)

AAAAK 12-09-08 18:23

AU cate pagini au chatuit acolo pana au reusit sa deschida capota ... si i-a mai cazut si in cap =))
..."ca n-am fost atenta sa prind cuiul ala lung, de tine capota sus, pana face click, si mi-o cazt derect in cap"...

Sunt curios daca sunt nevoite sa schimbe o roata ce fac :)

Mustang 12-09-08 20:17

Cade cricul. :lol:

Pugralph 14-09-08 16:08

Prost sa fi noroc ca esti!:)))

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning