![]() |
Re: relatiile incepute on-line
!sasha eu.
am cunoscut`o prin 2002 pe mirc si apoi am descoperit mesul si ne intelegem bine. e ca ne`am intalnit cupa 2-3 luni asta`i altceva. si ec`a mai tare faza ii ca sta in celalat bloc di stam pe aceeasi strada cin 89 decand s`au facut blocurile si nu ne cunosteam. in 5 ani de cand suntem impreuna am trecut prin certuri urate, prin distracti super tari. prin rasete si plansete si culmea...in curand nunta :P si eu am fost neincrezator la inceput, am incercat sa vad cum ii la prima intalnire nu a venit, a doua era grasa, a treia era de alta nationalotate nu ne intelegeam, a 4-a era grasa si pistruiata, a 5-a era blonda vopsita si se vedea negru de sub blond, a xx-a asculta manele si avea lacul de pe unghii jumate dus...tipic taranesc. pana la urma am dat de ea...si nu`mi pare rau deloc ca am intrat pe mirc in acea zii, regret ca n`am intrat mai demult :D |
Quote:
:peace: |
multumesc multumesc
|
Deci , cand bem la nunta????????? :D
|
Magos, numai la bautura iti sta capul. ;)
|
Big love :D:D:D:D numai sa gasesti persoana ideala....
|
Quote:
M-am amtetit si eu odata dintr-un sg cocktail, si acum o sa ma urmaresti toata viata?? :(( |
Quote:
ontopic: relatiile pe net?! slabe sanse:-) dar foarte posibil..... cine stie cunoaste:-P |
magos tu ai aflat :P asa ca nu mai bem si nu mai facem nunta :P
|
Quote:
Concluzia: nu as mai face-o niciodata ! :) |
Quote:
Lasa, ca va trece :D |
Sa readuc putin topicul in prim-plan.
Mi-am schimbat putin parerea. ;) Internetul are plusul ca poti intra in vorba cu persoana in cauza. Din 3-4 cuvinte poti stabili o intalnire unde poti discuta mai multe cu ea/el. ;) |
Aha!!!!
Buna dimineata soare!!!:lol: Ai vazut ca iti poti schimba parerea..?;) |
Quote:
|
Quote:
De ce nu poti face o remarca gen Bogdan ? :lol: :lol: :lol: Mistocaro. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning