Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Relatiile incepute on-line (https://forum.4tuning.ro/28-femei/57863-relatiile-incepute-on-line.html)

DACIA-Wrc 06-12-07 09:18

Re: relatiile incepute on-line

!sasha eu.
am cunoscut`o prin 2002 pe mirc si apoi am descoperit mesul si ne intelegem bine.
e ca ne`am intalnit cupa 2-3 luni asta`i altceva.
si ec`a mai tare faza ii ca sta in celalat bloc di stam pe aceeasi strada cin 89 decand s`au facut blocurile si nu ne cunosteam.
in 5 ani de cand suntem impreuna am trecut prin certuri urate, prin distracti super tari. prin rasete si plansete si culmea...in curand nunta :P
si eu am fost neincrezator la inceput, am incercat sa vad cum ii la prima intalnire nu a venit, a doua era grasa, a treia era de alta nationalotate nu ne intelegeam, a 4-a era grasa si pistruiata, a 5-a era blonda vopsita si se vedea negru de sub blond, a xx-a asculta manele si avea lacul de pe unghii jumate dus...tipic taranesc.
pana la urma am dat de ea...si nu`mi pare rau deloc ca am intrat pe mirc in acea zii, regret ca n`am intrat mai demult :D

Sasha 06-12-07 10:01

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1232519)
!sasha eu.
am cunoscut`o prin 2002 pe mirc si apoi am descoperit mesul si ne intelegem bine.
e ca ne`am intalnit cupa 2-3 luni asta`i altceva.
si ec`a mai tare faza ii ca sta in celalat bloc di stam pe aceeasi strada cin 89 decand s`au facut blocurile si nu ne cunosteam.
in 5 ani de cand suntem impreuna am trecut prin certuri urate, prin distracti super tari. prin rasete si plansete si culmea...in curand nunta :P
si eu am fost neincrezator la inceput, am incercat sa vad cum ii la prima intalnire nu a venit, a doua era grasa, a treia era de alta nationalotate nu ne intelegeam, a 4-a era grasa si pistruiata, a 5-a era blonda vopsita si se vedea negru de sub blond, a xx-a asculta manele si avea lacul de pe unghii jumate dus...tipic taranesc.
pana la urma am dat de ea...si nu`mi pare rau deloc ca am intrat pe mirc in acea zii, regret ca n`am intrat mai demult :D

:flower::flower::flower: tu esti un caz aparte.....nu mai sunt multe cazuri ca al tau........Felicitari.....si casa de piatra....si : :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

:peace:

DACIA-Wrc 06-12-07 15:20

multumesc multumesc

Magos 07-12-07 16:35

Deci , cand bem la nunta????????? :D

Mustang 07-12-07 17:11

Magos, numai la bautura iti sta capul. ;)

Lauryn 07-12-07 19:55

Big love :D:D:D:D numai sa gasesti persoana ideala....

Magos 10-12-07 02:28

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1234907)
Magos, numai la bautura iti sta capul. ;)

cu riscul sa fiu off-topic...
M-am amtetit si eu odata dintr-un sg cocktail, si acum o sa ma urmaresti toata viata?? :((

MauS 10-12-07 06:59

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1238942)
cu riscul sa fiu off-topic...
M-am amtetit si eu odata dintr-un sg cocktail, si acum o sa ma urmaresti toata viata?? :((

offtopic: are de ce:lol:
ontopic: relatiile pe net?! slabe sanse:-) dar foarte posibil..... cine stie cunoaste:-P

DACIA-Wrc 10-12-07 09:38

magos tu ai aflat :P asa ca nu mai bem si nu mai facem nunta :P

Gabi 10-12-07 11:06

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1231409)
revenind la topic................................. exemple concrete ceva????

Da ! Eu am avut o relatie (sunt cativa pe forum care stiu de cine e vorba, de la 4TuningDAYS 2006) care a inceput prin intermediul internetului, a durat 3 ani, a fost frumoasa si s-a terminat de ***.

Concluzia: nu as mai face-o niciodata ! :)

Magos 10-12-07 21:49

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1239129)
magos tu ai aflat :P asa ca nu mai bem si nu mai facem nunta :P

Eee nu...
Lasa, ca va trece :D

Mustang 03-01-08 14:14

Sa readuc putin topicul in prim-plan.
Mi-am schimbat putin parerea. ;)
Internetul are plusul ca poti intra in vorba cu persoana in cauza. Din 3-4 cuvinte poti stabili o intalnire unde poti discuta mai multe cu ea/el. ;)

Magos 03-01-08 17:12

Aha!!!!
Buna dimineata soare!!!:lol:
Ai vazut ca iti poti schimba parerea..?;)

bodyspeed 03-01-08 18:04

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1272718)
Sa readuc putin topicul in prim-plan.
Mi-am schimbat putin parerea. ;)
Internetul are plusul ca poti intra in vorba cu persoana in cauza. Din 3-4 cuvinte poti stabili o intalnire unde poti discuta mai multe cu ea/el. ;)

Ia uitete cine isi mai schimba parerea..dap, felicitari..:D

Mustang 03-01-08 20:05

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1272984)
Aha!!!!
Buna dimineata soare!!!:lol:
Ai vazut ca iti poti schimba parerea..?;)

Mai bine taceam. :lol: :lol: :lol: :lol:
De ce nu poti face o remarca gen Bogdan ? :lol: :lol: :lol: Mistocaro. :)

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2026 4Tuning