Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

sil4tuning 09-07-05 18:43

septaru este BOMBAAAAAAAAAAA :evil: ii da muc ferarri-ului

Mr.Nice 21-07-05 08:10

Am fost ieri la Bavaria pe centura, sa-si cumpere cumnatu un cauciuc si ghiciti ce am vazut :
THE NEW M6
E prea tare masina... 330 in bord, ce jenti, ce spoilere... PREA TARE...
Negru cu piele visinie...

PEACE
:peace:

Mr.Nice 21-07-05 08:14

Aaaa, am uitat...
S-a interesat cumnatzelu cat costa tot kitu M, de la tobe pana la jenti... k ar fi vrut sa si-l ia el... deci : oglinzi, tobe, spoilere, praguri, jenti la incredibilul pret de 7500 EURO, 4000 erau doar jentile si 1000 oglinzile.
Oricum, jentile sunt foarte tari, tre' sa le vedeti in realitate... ramaneti fara cuvinte.
Asa k, strangeti bani si hai sa ne cumparam un M6, eu am inceput sa strang deja... ( macar de-o oglinda sa-mi ajunga)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

nikkon_kde 21-07-05 23:10

ce ii da septaru ala??? ca nu am vazut bine?
muci ai zis???
cred ca te cam inseli

blowwind 21-07-05 23:13

ala e ferrari`ul din videoclipul de la Refflex...prima lor melodie ( o aventura) mi`a placut mult :D

alexutzu 21-07-05 23:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
septaru este BOMBAAAAAAAAAAA :evil: ii da muc ferarri-ului

:lol: :lol: :lol: nu prea se pot comapara masinile astea 2. sincer si-o ia rau de tot 7 de la Ferrari

HolySoul 22-07-05 00:49

te-ai gandit mult cand ai zis ca bmw-ul ala da mucu la ferrari ?
m-am luat cu un 740 d si l-am facut muci pe curbe :)) model de asta nou ...
nici nu vreau sa-mi imaginez ce face un ferrari septaru ala :))

tu compari o masina supersport cu o limuzina .. ce sa mai zic ?

sil4tuning 22-07-05 06:02

mey ....... mam referit la design si posibiliatetea de tuning pe care a facut-o nu ca ii da muci efectiv la perf asa ca ...ssssssssss LOGIC ca ferrrari ii da mucu la perf

SHOGUN-A8 24-07-05 16:55

Quote:

mey ....... mam referit la design si posibiliatetea de tuning pe care a facut-o nu ca ii da muci efectiv la perf asa ca ...ssssssssss LOGIC ca ferrrari ii da mucu la perf
Wow!
Cum poti zice ca un Ferrari are posibilitati mai mici de tuning decat un BMW?!?

blowwind 31-07-05 21:12

ieri pe la ora 23.00 pe bulevardul central din constanta (e o statuie cu o elice de vapor..pe acolo :) ) era parcata o Honda NSX...nu prea mi`a placut masina in poze...dar pe viu este :shock: dementiala...n`am avut timp sa observ numerele din pacate:(

kickass 02-08-05 02:26

tocmai am vazut azi DOUA bmw M6. repet.. DOUA parcate unu langa altul.. almebe negre 8)

GolfuletzS 02-08-05 08:39

am vazut un CLS in Piata alba iulia negru cand l`am vazut am ramas :o :o :o :o :o :o ps: avea numar strain :D

blowwind 02-08-05 11:22

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
a aparut un NSX cu nr de constantza il am pe telefon :P

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
l`am vazut si eu nsx`u ... beleaaaaaaaaaa rau ... aia da masina :wink: da un pik de fum la multe

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
frumos de tot nsx-ul .abia aseara l-am vazut si eu prin mamaia ca am fost cu munca pana acum .era super full de lume in mamaia dar cam firg tata.ca sa nu mai zic e furtuna care a fost noaptea.asta e.numai bine

deci nu sunt unicul care l`a vazut :D

EvLSant0S 02-08-05 13:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
am vazut un CLS in Piata alba iulia negru cand l`am vazut am ramas :o :o :o :o :o :o ps: avea numar strain :D

ahahhah , ai lag .. .
deja am avut deosebita placere de a auzii .. 2 amguri .. cls
oh da ..
doamne ..
cand o calca ..
s-a terminat ..
auzi toata herghelia aia cum incepe sa tropaie ..
prea frumos sunetul
PREA frumos ;)

DRooPY 02-08-05 23:11

si mai auzi : \"vai Doamne ce saraci sunt romanii \" :(

All times are GMT +2. The time now is 01:01.

- Copyright 2026 4Tuning