![]() |
septaru este BOMBAAAAAAAAAAA :evil: ii da muc ferarri-ului
|
Am fost ieri la Bavaria pe centura, sa-si cumpere cumnatu un cauciuc si ghiciti ce am vazut :
THE NEW M6 E prea tare masina... 330 in bord, ce jenti, ce spoilere... PREA TARE... Negru cu piele visinie... PEACE :peace: |
Aaaa, am uitat...
S-a interesat cumnatzelu cat costa tot kitu M, de la tobe pana la jenti... k ar fi vrut sa si-l ia el... deci : oglinzi, tobe, spoilere, praguri, jenti la incredibilul pret de 7500 EURO, 4000 erau doar jentile si 1000 oglinzile. Oricum, jentile sunt foarte tari, tre' sa le vedeti in realitate... ramaneti fara cuvinte. Asa k, strangeti bani si hai sa ne cumparam un M6, eu am inceput sa strang deja... ( macar de-o oglinda sa-mi ajunga) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
ce ii da septaru ala??? ca nu am vazut bine?
muci ai zis??? cred ca te cam inseli |
ala e ferrari`ul din videoclipul de la Refflex...prima lor melodie ( o aventura) mi`a placut mult :D
|
Re:
Quote:
|
te-ai gandit mult cand ai zis ca bmw-ul ala da mucu la ferrari ?
m-am luat cu un 740 d si l-am facut muci pe curbe :)) model de asta nou ... nici nu vreau sa-mi imaginez ce face un ferrari septaru ala :)) tu compari o masina supersport cu o limuzina .. ce sa mai zic ? |
mey ....... mam referit la design si posibiliatetea de tuning pe care a facut-o nu ca ii da muci efectiv la perf asa ca ...ssssssssss LOGIC ca ferrrari ii da mucu la perf
|
Quote:
Cum poti zice ca un Ferrari are posibilitati mai mici de tuning decat un BMW?!? |
ieri pe la ora 23.00 pe bulevardul central din constanta (e o statuie cu o elice de vapor..pe acolo :) ) era parcata o Honda NSX...nu prea mi`a placut masina in poze...dar pe viu este :shock: dementiala...n`am avut timp sa observ numerele din pacate:(
|
tocmai am vazut azi DOUA bmw M6. repet.. DOUA parcate unu langa altul.. almebe negre 8)
|
am vazut un CLS in Piata alba iulia negru cand l`am vazut am ramas :o :o :o :o :o :o ps: avea numar strain :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
deja am avut deosebita placere de a auzii .. 2 amguri .. cls oh da .. doamne .. cand o calca .. s-a terminat .. auzi toata herghelia aia cum incepe sa tropaie .. prea frumos sunetul PREA frumos ;) |
si mai auzi : \"vai Doamne ce saraci sunt romanii \" :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning