![]() |
Re: Tuning Trabant Super COOL
10 Attachment(s)
Niste Trabanturi din Brasov care au fost anul asta la Zwickau, in Germania.
|
nush cine poate sa bage bani intr-un trabi......nashpa.....p bune....cel putzin au incerkt
|
nu trebuie sa bagi prea multzi bani.. sa zic 2000€ ... binentzeles daca mai ai si tu o alta masina pe langa.. ca nu cred ca potzi sa apari oriunde cu trabantu' :)
|
1 Attachment(s)
Inca unul frumos care n-a aparut in posturile voastre.
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
am vazut un trabant roz,decapotabil, intr-o benzinarie din bucuresti. Arata super,poate reusesc sa fac poze!
|
Quote:
|
trabantul roz decapotabil despre care se vorbeste se afla in benznaria shell in salajan, este simpatic....il vad zilnic :)
|
Trabantelele astea....:))
|
10 Attachment(s)
cateva poze la rezolutie mai mare cu trabantul albastru! si un trabant din harghita inainte de a fi inscris la noi...
|
Faine masini!
|
chiar tari....
|
un trabant chiar si pe stock..intoarce multe capete...dekat vreun audi sau altceva stock...ca de alea esti satul da asta cand il vezi te tot uiti dupa el ...parerea mea
|
frate ma scuzati de offtopic ...dar sunt interesat sa achizitionez un trabant...de preferat normal nu combi....desi daca apare si vre`un combi si imi comvine la pret nu ma supar...ma intereseaza in 1 rand sa mearga...si eventual sa fie si cu itp ...adik sa se circule cu el... astept ... poate stie vre unul din voi pe cineva care vinde...multumesc si scuze inca o data pentru offtopic
|
Imi cer scuze zi eu de offtopic... vinde care vrun Trabantzel? daca e si roz.. ar fi super:X.. Pm daca da.. multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning