![]() |
re: E36 - Drift Car
5 Attachment(s)
azi am refacut traseul de evacuare,adica am pus teava pana in spate,iar la final o toba sport. by pralea racing:lol:singura problema e ca nu am reusit sa mai punem sonda lamda,din cauza timpului.
|
Ca si modificari la motor bv ,dar la capitolul estetic,nu stiu ,dar dupa parerea mea stopurile alea si chestiile alea de pe aripi stil M sunt infecte rau.Dar este doar parerea mea.Bafta in continuare ..o sa traga grav.
|
Quote:
|
fortza SYLule ...deabia astept sa vina primavara:rolleyes2;)....bafta in continuare:!:
|
Foarte frumos , insa vrem si noi un videoclip sa auzim :)
Multa bafta !! |
A iesit f tare ,imi place mult de tot cum se aude..totusi trebuie si un filmulet :)
|
pai ce va arat ma ca voi stiti cum se aude:lol:.o sa pun si un fimulet da nu prea se intelege nimic...
|
frate da greu mai e cu locurile da drift in bucuresti.pe unde te duci,ori vine garda ori sa trezeste vreun comunist sa iti strice distractia.daca e cineva care stie vreun loc mai retras unde am putea sa ne dam putin i-as fi foarte recunoscator daca ar zice ceva de el...
azi am inceput operatiune usurarea,am scos bancheta si plasticele care mai erau prin spate,si in portbagaj.mai sunt fetele de usi,mocheta si sa vad ce mai gasesc pe acolo.cu fiecare kg scos se simte altfel... |
hai ma SYLule k incet incet o sa ajunga asa cum vrei tu...b:Dafta in continuare!!!
|
la sfarsit sa-mi spui si mie ce ai scos si cam cite kg in total te rog
|
salut,knd ai timp fa si tu un filmulet sa vad cum se aude evacuarea pls...eu as vrea sa pun doar o finala si modelul de finala e cam ce caut eu...si de unde ai luat finala,eventual un pret...aici sau pe PM..stima
|
chiar o sa le cantaresc sa vad de cat am scapat.ca sa dau un exemplu,dupa ce am dat tot din spate jos,masina s-a ridicat 2-3 cm de spate.
iar finala este una cumparata din targ,pt ca acolo am gasit modelul asta.am dat 250 lei.o sa pun zilele astea un filmulet. |
Quote:
eu nu inteleg cum nu gasesi tu locuri pt drift prin buc :) sunt o gramda de mag mari cu parcari exterioare si interioare:D politehnica e mare rau vb cu paznicul si gata incinta fosta semanaoare la depozite la fel vb cu paznicul ii dai 2 beri si te distrezi cat vrei .....daca vrei gasesti:) |
incearca baneasa, pe timpul noptii evident :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning