![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Quote:
|
Quote:
Quote:
P.S. cu numarul lui nu prea au ce sa faca, trust me ;) |
Quote:
deci, cum vrea big Boss. |
Quote:
|
Nu mi'ar placea sa aud ca unul dintre noi , din Baia Mare a avut accident si a patit ceva grav....Ne jignim , facem mistho unul de altul dar totusi suntem apropiati ...Asa ca Be Carefull and Go FAST (safe way ) :))
|
eu zic numai ca ar fi bine sa nu trebuiasca umplut threadul asta ( nu mi-as dori sa fie niciunul dintre noi in situatia de a avea accident, si cu toate astea se intampla)
|
:peace:de acord cu voi:peace:
|
:peace::bunch:
|
8 Attachment(s)
ieri seara ora 22;00 si azi dimineata ora 7;oo pacat de ea era un 300zx fara turbo cam model 1999-2000 cred.
|
fuck ...ce naiba a facut???
|
bun intrbare, cum a reusit sa il bage in copac?
|
era un stilp de beton,cred ca a derapat in intersectie venind de catre casa de cultura si nu a reusit sa o redreseze iar alcoolul si-a zis cuvintul. pacat si imi pare rau ca sa intimplat.:sad:
|
alcol, dimineta? era baut la 7 dimineata??
|
buna seara la totzi in primul rand, in al 2lea atzi vazut accidentu de ieri inainte de dura ? aseara p la 9-10 nush exact cat a fost ceasul un ford focus s`a rasturnat si a intrat in sant. putin mai incolo de acea benzinarie de pe coltz. am trecut p acolo cand au scos masina. au blocat traficul 10-15 minute, cel putin eu cam atat am stat cand am ajuns. poze nu am ca nu am avut posibilitatea sa le fac.:???:
|
true true... pacat de masina
fordu nu l-am vazut |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning