![]() |
Re: Matizuri din Oradea
9 Attachment(s)
Uite ceva poze de azi...in sta la casutza parintilor la aer liber, racoritor....fara zgomote!!!! PANA CAND VINE BUBURUZA si baga ceva piese calumea la mp3 player;) Deci uite pozele...unele is smecherii...ar fi bine cu jante intoarse;)
|
1 Attachment(s)
Acesta ar fi boxa HIFONICS pe care as vrea sa-l bag itr-o incinta pt. matiz!! Zice ca are 300w RMS ...cred ca ar suna ok!!! Ce ziceti?
|
Salut arata bine ,daca vrei te ajut cu incinta ,fa rost de date tehnice,numai bine !
|
I-ar sta bine cu jantele intoarse:lol: sau mai simplu cu niste jante cu buza ar fi super:-P
|
Da ar fii faina...dar nu se gaseste pe 114, 3....futui cu dimensiunile lor...nu puteau s-o faca pe 4 prezoane cu 100mm distante ca cele mai multe masini????OOOOOOO asta ma doare tare....si care sunt pt. ticozaur sau buburuza...sau is scumpe...sau greu accesibile!!!
|
1 Attachment(s)
Nu stiu daca ii offtopic....dar imi permit sa bag un anunt interesant....Se vand in cluj 4 jante super fainutze....R15...in stare impecabila!! La pretu de doar 800ron!!! Distanta dintre cele 4 prezoane ii 114,3 si se potriveste perfect pe maitz si tico....uite numerele de contact: 0749152730 sau id de messenger: salanta_alin
|
In zilele astea am fost sa ma interesez, cumpar o bucata de lemn presat...cam de 4mm, aproximativ la 50 ron.....din care voi taia forma usilor fata pt. a le inlocui pe acestea....vreau sa schimb boxele din usile fata...si materialul sa fie negru....materialul este la 21 ron 1,5mp......io zic ca-i un pic cam mult da oricum va arata ok!!! UP UP UP
Ceva idei pt. boxe in usa fata?? Ceva care fara cercuri sa incape si geamu langa ei...? |
Na haloo,ma bucur ca progresez si nu stai pe ganduri,in usa la matiz incape dif de 13 cm in placa (fata de usa )fara sa dea in deam magnetul sau daca alegi ceva cu magnet neodymium incape si de 16,5 cm ,sugestie :pune diful jos (unde se pune de obicei) si tweeterul sus la oglinda ca se aude o idee mai bine si mai clar ,in rest spor la munca bye
|
2 Attachment(s)
Mersi mult Roby!!! Asa voi face...chiar am probleme cu inaltele...si tata zice ca nu aven destul inat...DACA TOTUL DECURGE CONFORM PLANURILOR MELE...voi achizitiona o cutie ce foloseste tot portbagaju....gandita bine cu cap...frumos tapitzat...ABIA ASTEPT!! Si atunce vine DUM DUM :) Cutia va fi chiar asa!! Ce parere aveti??
|
3 Attachment(s)
Noah ca am mult timp liber....va mai bombez cu prostiile mele....voi posta ceva poze cu niste stopuri clare de Matiz....OARE DE UNDE A FACUT ROST DE ELE??Sau lea facut?? Mie imi plac la nebunie.....si O alta poza cum vreau sa arate portbagaju,,;)
|
Poi intereseaza-te a cui e masina si trimite-i un PM...
|
Quote:
|
mai citeste pe forum;parca le face cineva din Craiova;
|
Nu stiu....cred ca numa plasticu l-a facut...si a pus capace de culoare pe becurile de la stopuri....Da ma uit....poate gasesc anunt...;) Nush mie imi place....cam bate in ochi...da macar difera de cel stock!!
TUNING 4EVER by WOLFI3 |
5 Attachment(s)
GATA....azitazi am montat cutia de subwoofer in matiz.....foarte fain conceputa......Va pun poze....arata si suna nemaipomenit!!!!
Nu prea am ce comenta.....suna frumos....am o boxa blaupunkt de 200w rms si un amplif blaupunkt de 400w rms....da cand voi avea bani...le schimb pe ceva mai performante!!!!! UITE POZELE!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning