![]() |
Re: AX Design
Mutati discutia la " Discutii diverse" va rog
|
Quote:
|
hai sa lasam doar pozele aici...parerile sa fie puse la discutii diverse pt a evita certurile si discutiile de 4-5 pagini.....
|
Quote:
Sunt sigur ca Aaronnel vrea si el feedback la munca lui mai ales ca sunt si pareri de bine. Mie imi plac unele poze modificate de el, mai putin cele intunecate |
sunt total de acord cu tine dar nu are rost sa umplem aici 5 pagini cu critici care pot deschide certuri. Aaronnel chiar modifica bine unele poze, poate la cele intunecate nu a avut ce sa faca sau ceva de genu...nush..nu sunt expert decat in paint....
|
Asadar... la pozele alea nu aveam ce sa le fac. In primul rand nu le-am facut eu,nu eu am ales locatia, cadrele... eu doar le-am editat
Motivul intunecarii marginilor este urmatorul: Nu ai ce vedea in background iar scopul intunecarii este acela de a scoate in evidenta masina. Daca voi vedeti toata poza intunecata.. umblati la Brightness/Contrast in setarile monitorului. |
Quote:
tot ce tre' sa faci e sa te inveti sa accepti critici, sa intelegi ca nu esti perfect, nu esti nici departe de a fi perfect de fapt...si sa incerci sa-ti imbunatatesti tu "serviciile" astea...nu sa ne faci pe noi nebuni ;) hai ceaules. |
Quote:
Rusine,Rusine!! Rusine sa iti fie! Fiinta nevrenica! Cum poti a-ti permite...pe noi a ne minte? Nu iti este clar...ca tot ce faci este banal? Nu ai nimic special si pe deasupra esti foarte ordinar! Dispari de printre noi,de nu-ti convin ale noastra flori!! |
5 Attachment(s)
2x VW Polo GTI |
pozele sunt facute de unu din voi ? :) daca da , unde ... :) chiar sunt curios daca au aparut prin vl :)
acum am vazut k masinile sutn de bucuresti :lol: |
7 Attachment(s)
BMW 7 Series E38 & E65 stay close... |
7 Attachment(s)
Audi /RS4 4.2 FSI quattro |
10 Attachment(s)
Volkswagen Golf IV |
urata bara din fata..... e din VL ?