Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Un barbat de vis;) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56303-barbat-vis.html)

dagosh88 15-12-07 20:13

Re: Un barbat de vis;)

Topicul asta e facut ca sa ma barfiti pe mine nu?

Acuma serios, vise placute, ca in realitate nu e totul asa cum am vrea sa fie. Si chiar daca e, sunt multe chestii care ai impresia ca sunt mai bune dar de fapt sunt mai rele!!!

P.S.: Ada nu trebuie sa ma descrii pe mine ca sa ma prind, m-am prins deja!!! :-P :-P

Sasha 16-12-07 10:50

pai tocmai de aceea acest tipc se numeste "UN BARBAT DE VIS" sa visam....daca in realitate nu gasim ce ne trebuie:-P kiddin'

~Ada~ 16-12-07 11:32

@Sasha: Exact;)
@Dragos: Sper ca nu s-a mai prins nimeni:twisted: :lol: :lol: :lol:

Psycho 16-12-07 11:41

http://enscreenshots.softonic.com/s2...n11024x768.jpg

Sasha 16-12-07 11:51

Buuuuuuun....Psycho ai nota 10 pentru alegerea facuta:lol:

~Ada~ 16-12-07 11:56

Psycho stie ce le plac femeilor:lol: :lol: :lol:

dagosh88 16-12-07 12:02

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1248638)
pai tocmai de aceea acest tipc se numeste "UN BARBAT DE VIS" sa visam....daca in realitate nu gasim ce ne trebuie:-P kiddin'

Ma refeream ca nu exista acel barbat de vis nici ca un concept. Adica sa zicem ca daca l-ai avea langa tine ti-ai da seama poate ca unele aspecte pe care le credeai bune nu sunt chiar asa placute, orice lucru bun are si o parte rea, si orice lucru rau are si o parta buna. Trebuie sa fie un echilibru.:rolleyes2
Un barbat de vis, zic eu ar fi cel care are si plusuri si minusuri. Orice se compara cu altceva, daca ai nu mai chestii bune nu ai cu ce sa compari si devine banal, ai avea o relatie banala doar cu momente placute care la un moment o sa ti se para banale, si o sa ajungi sa ai o viata banala. Asta vreti, sa vi se para totul banal?:lol: :lol: :lol:

~Ada~ 16-12-07 12:08

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 1248732)
Ma refeream ca nu exista acel barbat de vis nici ca un concept. Adica sa zicem ca daca l-ai avea langa tine ti-ai da seama poate ca unele aspecte pe care le credeai bune nu sunt chiar asa placute, orice lucru bun are si o parte rea, si orice lucru rau are si o parta buna. Trebuie sa fie un echilibru.:rolleyes2
Un barbat de vis, zic eu ar fi cel care are si plusuri si minusuri. Orice se compara cu altceva, daca ai nu mai chestii bune nu ai cu ce sa compari si devine banal, ai avea o relatie banala doar cu momente placute care la un moment o sa ti se para banale, si o sa ajungi sa ai o viata banala. Asta vreti, sa vi se para totul banal?:lol: :lol: :lol:

Nu dragule :lol:
Stim noi ce vrei tu sa zici...si suntem si noi constiente:D -doar am intalnit o gramada de cazuri- in care daca tipul arata "perfect" sigur e un prost si jumatate sau nesimtit sau se crede mare si tare sau pana la urma ne dam seama ca e gay:oops: -am patit-o:D
Dar stiind toate astea aavem si noi dreptul sa visam,...:woowoo:
In cele din urma ne multumim cu ce avem si suntem recunoscatoare ca totusi exista cineva pentru noi;)
P.S:Nice tipu;)

Claudia 16-12-07 14:58

Vad ca barbatii au gusturi bune! :lol: Asta e imbucurator.... arata ca stiu ce vor femeile :-P (nu vorbesc de pozele puse la caterinca).

bmwm5 16-12-07 15:22

1 Attachment(s)
stiu ca multe suspina dupa tipul asta

bodyspeed 16-12-07 16:20

In cadrul acestei sectiuni...se vorbea oarecum...serios..cu mici glume...,
Fara caterinca..,ok sa inteleg.. ca a pune o poza...pentru femei..e mai usor..de spus :ce barbat de vis asteapta...ele
asa.. ca am lasat pozele, dar va rog sa fim.. in continare ontopic, cu/fara poza...
multumesc

momo 17-12-07 10:08

ajung sa cred... si sa vad ca fetele iar raman fara cuvinte in fata baietilor... asa-i? :???:

bmwm5 17-12-07 14:04

Asteapta sa ne transformam in aia din poze si dupa discuta cu noi...

bodyspeed 17-12-07 19:38

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1250301)
Asteapta sa ne transformam in aia din poze si dupa discuta cu noi...

bmwm5.. ce pot zice este:..ca eu unu am incercat.. sa fiu cateodata "fast and furious"... apoi sa intru in "prison break"....care s-a dovedit un "heart break" , so ce mai e de facut.. incerci sa faci totul ... acum dupa toate vezi bine conturul, esenta lucurilor, iti spun ca numai doresti nici o tranformare.. cine te iubeste ,te iubeste pentru ceea ce esti cu adevarat si pentru ce faci..nu iti trebuie transformari ;)

SpeeDBreaker 17-12-07 20:11

2 Attachment(s)
Adrian Cristian Ghit..poate cineva il stie..:D

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning