![]() |
Re: masina noua vs masina uzata
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o masina 100% nemteasca la aproape 100.000km(nu ajunsese inca la 100.000km:) ) ia cazut turbina!!! masina a fost luata de noua din reprezentanta!!!:lol: |
Quote:
Alt exemplu patit. O masina 100% japoneza luata la 160.000km acum dusa pana la 230.000km. Timp de 2 ani masina a fost handralita in fiecare zi (ma refer de picioru la podea, burnuri, intors cu frana de mana....etc) si cheltuieli: garnitura la volan, delcou, cauciucuri, bec semnalizator, schimb ulei + filtru, benzina (a naibi mai vroia si benzina). |
Quote:
|
prefer masina noua:lol:
|
indiscutabil masina noua
|
cand ai bani iei noua cand n-ai bani iei una la mana a doua nemtzeask k sa nu iei Logan nou .........clarrrrr
|
-cum am mai spus si pe alte forumuri ...........
-->romanul este foarte snob EXTREM de snob , daca are 20.000 de euro , decat sa-si cumpere o masina noua in garantie , prefera sa se duca in germania si sa-si ia un bolid cu sute de mii de kilometrii , doar sa de-a bine ca merge cu fundul intr-un audii sau mertan sau ce mai vreti voi -->eu unul am alte conceptii o sa-mi iau un "bolid" cand o sa-mi permit sa-l intretin o sa am un anumit statut social , nu de gradul de a ma vedea lumea intr-o super masina ci ptr ca atunci chiar merit aceea masina -->in gemania : statutul social reflecta si masina , esti om de afaceri la o varsta de 40-60 de ani iti cumperi mercedes , la noi vinzi "ciunga" in piata ,ai strans o suma de bani ,dai fuga in germania si iti cumperi un mercedes |
tin sa te contrazic.mi-am achizitionat acum 6 luni un audi a4 an 2001 1.9tdi pe care am platit cam pretul unui logan diesel full(aproximativ...).la masina am schimbat distributia,uleiul,filtrele si un rulment pe fata si te asigur ca nu m-au rupt ca si costuri.dezavantaje(eu nu le consider,dar sa zicem...):faptul ca e rulata,ca nu esti primul proprietar,ca e posibil sa mai pice cate ceva.avantaje:o masina excelent lucrata,insonorizata,cu dotari mult mai multe decat pe logan sau alta masina noua in banii astia,comportament rutier excelent,imagine de marca etc.nu mi-as cumpara o masina noua decat daca as castiga la loto:).daca as fi avut 20 000 de euro as fi optat tot pentru o masina second din germania.mergi si tu cu un ford focus nou(ca facea cineva o comparatie mai sus) si cu un a4 di 2004 full si apoi sa-mi zici ce parere ti-ai facut.la 19 ani ai condus multe masini?ai mers cu multe masini?sau nici nu ai permisul luat?dupa cum pui problema as zice ca esti pe dinafara
|
-nu am permis si nici nu am condus multe masini (mor de ras , cum zici tu, nu vreau sa te contrazic , ca nu vreau si putin imi pasa de ce crezi tu despre mine ) ,si apropo daca ai fi citit nu am 19 ani , am cati ani ai tu (citeste inaite de a comenta aiurea , nu de alta dar e penibil ,anul asta fac 24 de ani si am permis de la 18 ani + masina personala ,tot de la varsta aia asa ca ....)
-oricum eu spre deosebire de tine iti respect opinia , da-mi voie sa am alta opinie -consider multi romani sunt snobi , foarte snobi (te-ai simtit cu musca pe caciula ?? ) e o parere ....respect-o ,daca nu ignor-o |
-nu stiu daca tu faci parte sau nu din aceasta categorie (si sincer putin in pasa , suntem liberi sa alegem ce vrem , nu sunt eu in masura sa te judec ,asa cum nici tu nu esti , atata timp cat nu ma cunosti )
-oricum eu de 20.000 mi-as lua o masina noua , nu SH ,doar de dragul de a ma vedea lumea intr-un bolid (de 20mii de euro iti iei masina buna ,masina in garantie , cu 0 km ) - e optiunea mea ,respect-o !! Concluzionad : eu as opta ptr o masina noua !! |
scuza-mi exprimarea mai dura,ceea ce voiam sa spun este ca nu toata lumea isi ia mercedes sau audi din grandomanie ci acestea chiar sunt masini foarte bune,foarte fiabile si diferenta intre acestea si o masina noua in aceeasi bani este uriasa.am uitat sa folsesc quote pentru ca nu tu erai cel vizat.ma deranjeaza in schimb baietii care dupa ce si-au luat logan sau cielo au impresia ca cei care conduc un passat din 2001 adus din germania sunt niste cretini care nu au avut altceva mai bun de facut decat sa-si cumpere o "rabla" de la nemti
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning