Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Masini tari vazute in Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56018-masini-tari-vazute-baia.html)

MephistoBM 04-04-08 18:09

Re: Masini tari vazute in Baia Mare

si eu aveam niste poze cu ferrari-ul de la fiuso :D ii beton masina :D :) si knd ma gandesc ca fiuso ii deodata cu mine:rolleyes2 si eu vreau sa aiba tata ferrari :twisted:

andreizr1 04-04-08 21:48

Quote:

Originally Posted by zed13 (Post 1465886)
consumul e foarte mare raportat la cum merge masina:20-21 in oras:rolleyes2, la intretinere e de mentionat faptul ca trebuie la fiecare 1000km completat uleiul. scaunele is foarte bune, iar la tinuta de drum: avand suspensii mai tari, la viteze de peste 130 cam trebuie sa ma tin de volan pe drumurile noastre:D la interior e ok, piele , bordul ft fain, la varianta de 240 cai poti avea si navigatie:-)

Quote:
Originally Posted by dani_ddtz_MR
Chiar ii asa...plus ca nu ai caii care tzi zic de producatorul...si pe youtube is filmulete comparative si rx-8 ul o ia de la masini cu sub caii rx ului ...

da asa este din pacate masina nu are cuplu numai la turatii mari...dar si asa, un rx de 241 cp nu face fata unui civic type-r de 200 cai

Interesant, chiar nu am stiut.... peste tot arata ca e f tare RX8- ul ....

Legat de consum nu te plinge :D io am 110 cp si imi ia 16 l/100km in oras .... asa ca ... stai bine ;)

dobro_c 04-04-08 21:54

Quote:

Originally Posted by andreizr1 (Post 1466318)
Interesant, chiar nu am stiut.... peste tot arata ca e f tare RX8- ul ....

Legat de consum nu te plinge :D io am 110 cp si imi ia 16 l/100km in oras .... asa ca ... stai bine ;)

mie mi se pare ok consumul pt un wankel... si referitor la performante, rx8-u e chiar zi shit
se conduce mai greu decat o masina normala, adica trebuie schimbate vitezele f rapid sa nu pice din cuplu... si ce daca are cuplu mic pt ca turele mari compenseaza. si pe circuit e f bun (masina a fost creata de ceva pilot deal japonezilor). si faptul ca e rwd si are lsd o face si mai buna

VG30DETT 04-04-08 22:11

5 Attachment(s)
o noua masina in oras provenienta anglia si mai urmeaza sa vina inca 3 buc.

andreizr1 04-04-08 22:34

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1466357)
o noua masina in oras provenienta anglia si mai urmeaza sa vina inca 3 buc.

faina ! e v6 sau v8 ?

adisoruc 04-04-08 22:50

3 buc de acelasi model sau 3 masini diferite? ne faci curios angi

IonutzMFF 05-04-08 00:12

De cand esti cu american cars???:)) sau ai adus'o sa o pui la vanzare?

Keisuke 05-04-08 01:10

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1466618)
De cand esti cu american cars???:)) sau ai adus'o sa o pui la vanzare?

Race IT ! Nu imi plac americanele, dar tinand cont ca asta a fost facuta pentru piata japoneza merge ceva, o surpriza buna pentru clasa mare la liniute ;)

andreizr1 05-04-08 09:15

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1466721)
Race IT ! Nu imi plac americanele, dar tinand cont ca asta a fost facuta pentru piata japoneza merge ceva, o surpriza buna pentru clasa mare la liniute ;)

Bine ca nu-ti plac americanele ..... nici mie nu-mi place ford crown victoria dar un camaro , un firebird,un mustang .... ... macar is frumoase daca nu is asa de sportive ca japonezele .... ;)

zed13 05-04-08 10:01

Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 1466331)
mie mi se pare ok consumul pt un wankel... si referitor la performante, rx8-u e chiar zi shit
se conduce mai greu decat o masina normala, adica trebuie schimbate vitezele f rapid sa nu pice din cuplu... si ce daca are cuplu mic pt ca turele mari compenseaza. si pe circuit e f bun (masina a fost creata de ceva pilot deal japonezilor). si faptul ca e rwd si are lsd o face si mai buna

asa stiu ca LSD la rx8 e dotare optionala...dar nu sunt sigur

3SGE 05-04-08 10:44

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1466721)

Muscle power!!! :twisted:

IonutzMFF 05-04-08 11:37

Tind sa cred ca e un V8 asa ca toate americanele de genul asta , Camaro , Firebird etc

IonutzMFF 05-04-08 13:12

Mas da eu cu rx'8 asa sa vad cum stau acum .....avand in vedere ca masina e stock :) evacuare nu face mare lucru

VG30DETT 05-04-08 18:13

4 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2o noua bestie in oras un rival pt multi atit doar TURBO:lol::lol::lol::lol:

cristiano304 05-04-08 18:49

wow da e ffff belea
:shock:

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning