Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Povestea noastră Florică şi Micuţu' (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/55626-povestea-noastra-florica-micutu.html)

MaTzA 27-02-08 22:00

Re: Povestea noastra Florica si Micutul

Mult prea bun topicul asta. Ceva trebuie facut. trebuie sa afle toata lumea aceasta poveste. Mult respect.

Buga 28-02-08 17:40

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 1387951)
Mult prea bun topicul asta. Ceva trebuie facut. trebuie sa afle toata lumea aceasta poveste. Mult respect.

ai dreptate . sunt oameni ca mine care nu stiau asta . cel mai mare respect . NSL baby

stefan_88 28-02-08 22:19

Florica ... ar trebui sa scrii o carte...sigur va avea succesc . Banuiesc k ti-a mai zis multa lume asta :). Bafta in continuare ...

riv_gms 29-02-08 14:37

Florica Ai Un Stil De A Povesti Pe Care Nu L-am Intalnit La Nimeni, O Spui Din Tot Sufletul Si Se Simnte,te Felicit

Buga 02-03-08 18:53

mai spune ne Florica

Mas 02-03-08 21:57

Respect pentru Florica. Imi pare un om cu suflet bun. Din cum l-am vazut ca a actionat la intamplarea nefericita cu Micutzu, din cum l-am vazut cand a fost cu GAMu, din cate il vad ca face pentru NSL, este devotat si e lucru mare.Nu stiu ce experiente au avut unii-altii cu el. Nu ne cunoastem, poate ne stim din vedere. Eu il stiu sigur. El pe mine probabil ca nu. Insa vad ce se intampla la intalnirile NSL si nu pot decat sa plec capul in semn de respect.

Io4rap 06-03-08 21:02

Nu am vazut pe nimeni sa povesteasca ceva cu atat de mult suflet. M`ai lasat fara cuvinte Florica, mult respect. Nu stiam nimik din toate astea dar dupa ce am citit acum iti spun sigur k vreau sa stiu TOT. Asteptam cu cu sufletul la gura continuarea. Respect NSL...

B--MAT 07-03-08 07:09

nu il uit pe florica atunci cand ,pentru prima data ajuns la o intalnire a NSL, ii spun prietenului meu care ma adusese acolo(ionut nsl).....bai ioane.....vreau si eu un sticker de asta de la voi.........florica ne-a auzit si mi-a dat unul...........poate sunt inca un novice in ale curselor................dar stiu sa recunosc un OM.......respect florica

alexGTI 08-03-08 12:11

Florica te pricepi la povesti. Tot respectul si din partea mea. Astept cu nerabdare continuarea.

F_L_R 09-03-08 23:26

-2003-Autostrada Soarelui'
-O noapte de foc.....vorbise m de ce va timp cu Micutzu sa filmam ceva inedit sa ramana ca amintire cand autostrada va fi gata. Vin niste baieti studenti la cinematografie....facuse el combinatia. Ne adunam in Bucuresti cateva masini....vre o 15....se stia seara de gratar" dar nu orice gratar....unul serios cu prezente puternice sub capote. Ajungem acolo....cati va paznici ne asteptau cu drumul deblocat pt masinile care vor veni....se dau banutii la oameni pt a se pastra linistea si in caz de lumini colorate sa fim sunati pt ca distanta de la intrare pana la locul faptei era de circa 5 km.
-Pe autostrada se intampla un fenomen ciudat de deplasare a liniei de start.....cu cat aveai mai multe starturi intr o seara ...tendinta noastra era de a inainta si ne trezeam ditamai gramada de oameni la 1-200 metri fata de primul start si de masini.
-In acea seara am filmat cu acei baieti......exista filmuletul (Adrenalina pe Injectie) ne au luat interviuri si dupa aceea au filmat f mult , la un moment au cerut sa urce sa filmeze din masina ....unul din baieti a acceptat sa l ia in dreapta....era un Opel Kadett.....VAN era pseudonimul lui....mare raca ce avea vu AXL...un Bmw 325 pisika. Cursa se termina cu Opelul rasturnat dar baietii toti intregi....dar nici la 5 minute de la incident suna telefonul....ba vedeti ca vine Militia....cedraq facem? Micutzu a ales sa ramana pt a vedea cum pot lua masina de acolo , eu am plecat sa scot lumea din autostrada. Erau doar cateva variante de a iesi prin alta parte pe care noi le cautam ziua sa putem iesi noaptea ...pt ca unde este santier intr o zi se poate schimba relieful f mult...asa ca ziua inspectam si noapte faceam cursa. Spre norocul nostru nu se schimbase nimic pe campurile din imprejurimi . Comunicarea dintre noi 2 la astfel de evenimente NU ad dat NICIODATA gres. Tin sa mentionez ca si baietii prezenti nu comentau niciodata nimic si eram toti o mare familie cu aceiasi pasiune si doza de nebunie....in acea seara am reusit sa scoatem masinile pe drumuri de tara .....ziua nu cred ca reuseam....si Micutzu a chemat platforma si cu cei ramasi au suit masina sus...spre norocul lor masina de politie era o Dacia cu bastinasi politisti care venise se se uite nu sa ne goneasca....ce vroiam sa intelege ti........nu ramanea nimeni in urma ...si celmai important lucru e ca nu abandonam pe nimeni niciodata.......

dolb 09-03-08 23:40

foarte frumos povestit Florica si deasemenea demn de admirat curajul lui Micutzu care a ales sa ramana chiar daca gaborii veneau!

69WRX 10-03-08 19:55

frumos, asteptam continuarea :D

Io4rap 10-03-08 20:18

nu cred k ti`ar ajunge forumu asta sa povesteti prin cate ai trecut, ma bucur foarte mult k impartasesti si cu noi amintirilea astea. se stie k asteptam continuarea, nu se poate fara :P

fiderzen 10-03-08 20:26

https://www.youtube.com/watch?v=gCK9BPMqZd8 asta e filmuletul,pentru cei care nu il stiu

iMAGiNE 11-03-08 00:50

Inca un episod MAGNIFIC din istoria curselor ilegale. Felicitari Florica!

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning