Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   intalnirea de week end ! (https://forum.4tuning.ro/195-satu/55302-intalnirea-week-end.html)

rapidistu_c&c 16-11-07 12:47

Re: intalnirea de week end !

Prezent si eu la 21:00 :);)

rapidistu_c&c 17-11-07 03:12

baieti ...acuma, ora 4:00 am ajuns si noi acasa cu bine, adik eu(cipri), danii, si snoopy....,intradevar eu cu snoopy suntem mai obositii...dar a fost bine...;)am mai petrecut un pic prin Baia Mare...insa pacat pan la urma ca nu ne-am intalnit cu baietii din Mr!!!! vinerea viitoare ii asteptam pe ei la noi in numar cat mai mare!!!!!;););)

Snoopy 17-11-07 09:44

Deci cum a fost la Baia Mare? :woowoo:

Spark 17-11-07 09:59

mda ... ca tu nu mai tzii minte nimic ... nu ? :lol:
:drunk::drunk::drunk:

floryn bmw 17-11-07 18:21

deci ce sa mai zic la baia mare a fost beton mai ales faza cu militzia sa vedem ce va fii vineri cand vor venii baietii din mm la noi .. bye.. ....WSP....

veveve 17-11-07 18:28

Quote:

Originally Posted by floryn bmw (Post 1203716)
deci ce sa mai zic la baia mare a fost beton mai ales faza cu militzia sa vedem ce va fii vineri cand vor venii baietii din mm la noi .. bye.. ....WSP....

poi si normal florine ...:D cei daca ai telecomanda de la casetofon inseamna ca masina ii a ta:D :D :D ii asteptam pe baimareni cu drag si poate mai dam si noi o fuga pana la ei....oricum neam distrat toti
:D :D :D :D :D

rapidistu_c&c 17-11-07 23:50

deci, acuma am vorbit la telefon cu Catalin(Bilutza, fratele lui Ionutz, directoru Mr), el era plecat din Baia Mare...si ii pare foarte rau....si isi cere scuze in numele clubului Mr Baia Mare k ne-au pus pe drumuri.....ne-au promis k vinerea urmatoare vin ei la noi si spera k in numar cat mai mare....mi-a zis k o sa avem multe de vorbit!!!! eu zic sa ne strangem cu totii vinerea viitoare...sa facem o fatza frumoasa baimarenilor,si sa-i asteptam cu drag k vin 100%!!!!!;););)

floryn bmw 19-11-07 18:05

ii asteptam cu drag pe baietzii din BM , SHI INCA CEVA aveti grija care tineti "TELECOMANDA" :)

Snoopy 19-11-07 18:48

:lol:..stam dub pod in frig?Sau mergem cu baietii la un local..

Spark 19-11-07 19:00

pai ... intai sa ne intalnim totzi sub pod ...
dupa aia vedem noi unde mergem si ce facem ;)

rapidistu_c&c 19-11-07 21:53

nu stiu in ce local am putea merge dak o sa fim multi...asa k mai bine am sta toti sub pod...acuma cateva ore no sa inghetzam de frig....mi-au zis baietii de la Baia Mare, k o sa avem multe de vorbit!!!:)

floryn bmw 20-11-07 19:14

stam sub pod poate ne fac baietii niste demonstratii :)

gergo 20-11-07 19:22

Nu vreau să vă dau sfaturi, dar eu nu sunt de acord cu demonstraţiile de sub pod. Sau a demonstraţiilor de orice fel, care se fac cu circulatie deschisă, ilegale. E destul de lucru să conştientizezi publicul larg să considere tuningul ca o treabă serioasă, şi atunci stricăm imaginea cu demonstraţii pe un loc de 2x2 metri. Treaba voastră...

Spark 20-11-07 20:31

5 Attachment(s)
cateva poze si filmuletze de weekendul care a trecut .. :)
adica in drum spre bm

juana_man 21-11-07 08:17

is 100% de acord cu gergö, era vb de antalnire nu de demonstratii!!era vb sa ne antalnim si sa ne cunoastem nu ca sa ne masuram puterile asa k va rog sa va abtineti de grandomanii si de impresii !!!

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning