![]() |
:lol: :lol: poi nui de mirare la cate fast fooduri sunt in america... :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
:twisted: sa nu vi se umfle \"nucile\" :twisted:
|
imi palce topicu asta dar incerc sa nu ma gandesc.......oricum, astea care sunt vedete sunt asa de inaccesibile ca nu \"visez\" dupa ele.......dar cand vad superbitati din popor atunci da !!!
Oricum, Romania are cele mai frumoase femei pe cap de locuitor, sunt absolut convins.......sunt si in america femei frumoase, dar sunt 300 Milioane de locuitori, la fiecare 9 urate/obeze/diforme etc mai e si cate 1 buna.......mai ales astea din america de sud care arata beton in state, nu-i asa Yo ZMD: ca sa-ti raspund la intrebare, nici una nici alta, daca as avea femeie top model cunoscut, ar fii imposibil sa am Trabant si daca as avea Un Lamborghini imposibil sa am una doar dragutza Cata: auzi, asta ca nemtzoaicele sunt cam urate am auzit si eu , dar din ce am auzit sunt destul de usoare, e adevarat? |
:lol: :lol: pimp sunt de 9 ani aici si nam vazut nici o nemtoaica fain..pe strada cum ii la noi.. :twisted: :twisted: daca le vezi si cum se imbraca..iti vine sa le omori.. :chainsaw: :bat: :2gun:
|
Quote:
|
asa-i nenea pimp, ai perfecta dreptate :) ... romania rulz la capitolul asta :)
oricum dintre alea care arata bine in state, un procent destul de mare au fitzuri, se crede printzese, asteapta sa le dai, si iar sa le dai, si cand numai ai ce da te lasa :) ... nu zic ca in Romania nu e la fel cu unele, dar parca astea din states le intrec pe toate la capitolul asta. si asa e cum ai zis pimp cu vedetele, sunt inaccesibile... d-aia nici yo nu \"visez\" la ele .. da sunt frumoase si atat :) apreciez frumusetele naturii :) |
YO: da stiu, au niste fitze in cap mai rau ca romancele, e din cauza ca sunt asa de putine si baietzi care arata totusi binisor sunt multi (o gramada bine facuti cu muschi, na, cum le place lor) si atunci au de unde alege asta naspa si de-aia le creste tupeul, pana si unele mai nasoale au fitze
Si in Ro e asa, dar la o scara mult mai mica, adica mai gasesti fete frumoase si cu picioarele pe pamant si care nu vor luna de pe cer! Mai e si o alta categorie de d'astea care arata bine dar nici alea nu-s accesibile pt ca le plac numai negri si latino-americanii mafiotzi......de ce? habar n-am, dar asta e YO, tu unde stai exact? nu mai stiu daca in Cali sau in alt stat? |
nu pimp nam avut si nici nu vreau sa am .. :lol: :lol: in schimb am avut ..italianca..turcoaica.. :lol: :lol:
|
Quote:
|
:lol: :lol: poi sumt pimp..sincer nu mia placut ..tot romancele saunt cele mai bune din ceam avut si am probat eu.. :lol: :lol:
|
yo's in cali ... pe la mijlok (san francisco bay area) ... si iti zic io ca sucks ... te vede lumea cu un prieten pe strada gata ejti gay, ardeiar focu pe totzi c-au stricat america, moarte gaylor :))) pacatosii :)
asa e cu fetele, cu fitze si nasu pe sus, si din cate vad e la moda s-aiba prieteni noi dupa anotimp or something :) yo unu zic ca si-a cam pierdut din farmec s-ai o relatie \"romantica\" cu una, cand ea a avut x prieteni, si tu ejti pe lista cu numarul de 2-3 cifre :) .... adik majoritatea relatiilor acu au ca scop numai secsul fara sa simnta unu pt celalt .. sau cel putin ceea ce simnt ei nu e dragoste :) .. dar i am offtopic, sorry :) ps: nu-mi pare rau daca am ofensat pe vreounul cu treaba cu gays, cum isi cer ei freedom of speech asa am si io freedom of speech sa le zic ce gandesc :) ardeiar focu din nou pe toti :twisted: |
Quote:
Cu Gay-ii eu nu-s de acord, eu sper cat mai multi din baietzi frumosi sa se faca gay ca sa ramana toate gagicile fara baietzi sa le luom noi pe toate :lol: :lol: :lol: la alegere |
1 Attachment(s)
Carmen
|
1 Attachment(s)
Jessica
|
3 Attachment(s)
:twisted: ROMANIA>BLONDY :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning