![]() |
@andrey2003 - incearca sa nu ii mai pui bot de urs si fa un spoler de rekin .....ceva finut nu extravagant si ma intereseaza f mult incercari cu diverse jenti :wink:
multumesc |
ok dar nu am spoiler de rekin.... :(
|
1 Attachment(s)
am si eu o varianta pt bestia lui florian :D
|
1 Attachment(s)
si spate :D
|
6 Attachment(s)
Salut...am un suzuki samurai si as vrea sa-l modific un pic la exterior(ca masina are vreo 10ani..)
ma gandeam sa-i pun jentile din imagine si poate niste bumpere ceva..nu stiu, poate imi faceti voi niste propuneri..a si nu vreau ceva de genu monster-truck sau o masina ridicata, ci dimpotriva sa aibe mai mult un aspect de streetcar joasa.. se poate sa fie chiar si decapotabila..am vazut pe cardomain mai multe asa... |
nu prea e bine pozata bestia ta mai fai niste poze mai bune
|
2 Attachment(s)
n`am mai avut rabdare pt mai mult!!!
|
4 Attachment(s)
Poze pentru Dacia BK. Lista de modifcari e pe paginile anterioare.
Thx 10 X |
1 Attachment(s)
nu prea am stat sa o finisez dar sper sa iti placa
|
ms baieti,vad ca va tineti de treaba 8)
|
1 Attachment(s)
versiunea mea pt Dacie :D
|
1 Attachment(s)
lateral dacie ....nu jtiu daka o sa fak shi alealalte :D hope u like it eleronu` am cam uitat sa`l mai finisez shi CF hood`u am iejit umpiq aiurea da` ata ete mai invatz :D
|
e de belea!!marfa...o sa studiez cu atentie cerintele propietarului si dak ma apropii ma bag shi yo.nu am avut timp de nimic pt k am fost ff prins cu scoala.dar mai am f putin akuma. 8)
|
Multumesc pentru cei care au postat -> dragut lucrat.
Daca reuseste totusi cineva sa faca ce am zis acolo atunci respectele mele. Adaugare -> Jenti OZ Titan 16 \" cu cauciucuri talon mic :wink: |
1 Attachment(s)
iaca shi furia mea din 75. ce puteti face? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning