![]() |
Re: B-72-wlw
mersi de pareri
eu am vb. cu un bun prieten si mi-a zis sa las mai bine suspensia asta stock, din cauza gropilor, mi-a explicat ca amortizoare si arcuri sport se strica repede in gropile din buc. :( |
te`am vazut in trafic prin militari pe la gorjului.. foarte bine arata masina.. ar merge lasata mai jos si alte jenti.. mai mari.. si tot culoarea asta..
Bravo! |
in curand urmeaza...body kit si stopuri...o sa pun poze cand le montez
|
felicitari pt culoarea alesa,e greu de intretinut culoarea asta???.....daca tot ai facut-o mai speciala cu culoarea asta,cam cum ar fi un logan 1.5dci cu un bov:rolleyes2
|
Quote:
P.S. informatiile provin dintr-o sursa foarte sigura =)) |
Hmmm... Din cate stiu eu un bov pentru diesel este exagerat de scump... pe undeva pe la 400-500 de euro, in comparatie cu una pentru benzinar 100-200 de euro... (Daca gresesc sa ma corecteze cineva.)
|
a patit ceva masina???ca am vazut-o la sectia de declarat accidentele pe sect 1.....ap nimic nou despre masina nu s-a mai schimbat nimic?
|
Quote:
n-a patit nimic el P.S. apropo de BOV ... la diesel e cam inutil |
domn director niste poze cu stopurile alea cand vede si noi ?
|
Dar se poate pune BOV la diesel? STiam ca nu se poate, sau ca daca iti pui nu obtii efectul scontat. Opinia mea despre masina: culoarea este superba, foarte, foarte buna alegere. Ce i-as mai face eu daca ar fi a mea : as schimba grila intr-una din plasa, neaparat sa o vopsesti in aceeasi culoare. Jante putin mai mari, sau alt model. Vezi daca arata bine din fabrica, daca nu, merge sa le faci aceeasi culoare. Scapa de tot ce ai pe portbagaj : sigla Dacia, model, motorizare. ar arata portbagajul mult mai clean. Nici o deschidere din telecomanda , renuntat astfel si la deschiderea aia a portabagajului, nu ar strica. Farurile si stopurile am inteles ca sunt in plan, iar stopurile le ai deja. Sper ca ai facut o alegere buna. Ai idee cumva daca se pot schimba oglinzile stock cu alea de pe 1,6 16v ? Imi plac mult mai mult decat astea normale. Felicitari pt masina, si continua asa cum ai inceput, pt ca ai inceput foarte bine.
|
se poate pune bov la diesel, dar e o prostie. mareste lagul la turbo in momentul in care ai luat piciorul de pe acc si apesi iarasi (ezitare la depasire), si nici nu-i face bine motorului in timp, deoarece pe diesel de obicei sunt alt tip de turbo. la benzina mareste elasticitatea etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning