![]() |
Re: E30 - Mi-am luat belea pe cap!
lai scos frate????cum este motorul lui dany...am avut dreptate..?cand tiam zis ca e CEVA BELEA RAU :x?:)SAL
|
Quote:
|
vorba lu dany!bine k am pus bloknt k seara am spart baia de ulei,dar sa facut,masina trage foarte bine sunt chiar foarte multumit si da niste cercuri frumoase.sal
|
5 Attachment(s)
cateva poze noi cu masina!!!:-P
|
dc ai facut combinatia asta ? sa dai bara de M-tech 1 jos si sa pui fibra aia :shock:
|
k bara m tech 1 era praf.o sa schimb si aia d p spate cat d curand!
|
Vopseste-i oglinzile negre la loc ... si fai stopurile cu tenta fumurie .. in reste e super ok masina
|
2 Attachment(s)
am mai pus geamuri fumurii,am schimbat jentile(borbet cu buza mare),pus muzica pe masina si inca nu a venit bara de la vopsitorie.dupa ce pun bara o sa mai fac niste poze cu masina intreaga!
|
Chiar trage grav, este foarte tare masina. Cat despre muzica......................zeceeeeeeee.:-)
|
Quote:
|
arata super, bravo. Pacat ca am vazut des combinatia aia de culori :|
|
1 Attachment(s)
sincer nu mia placut asa mult cum a fost masina portocalie si am hotarat sa schimb culoarea.
|
frumoasa masina..la fel si motorasul,muzica o stiu ca eram si eu prezent la dani la garaj..o investitie pe placul tau si sper ca ai rezolvat si problema franelor!in rest numai bine!
|
Foarte frumoasa, mai bine asa decat portocaliul acela, ii mai lipseste decat o ploapa si mai multe poze, felicitari:)
|
Salutare omu!!! Am vazut si eu mai demult masina la bazar pe 4t...si chiar am vb. cu omu...(eram interesat la vremea aia...:) cu bani mai greu) mie personal imi place foarte foarte foarte mult ca este in 2 portiere, mia placut si culoarea de pe ea...kitul care il avea...acum portocaliul asta...nu prea se imbina cu gusturile mele dar principal e sa iti placa tie!!! Si ma bucur ca masina a ajuns pe mainile unui impatimit care investeste in ea si o mai tine pe strazi!!! RESPECT, mult succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning