![]() |
Re: Suspensii sport pt dacia 1310 si bare intre amortizoare
Quote:
un rasp pt ceea ce ai intrebat este... NU!:D |
Quote:
|
iulica mai mult ca sigur a zis de amortizoare ca nu se potrivesc...arcurile in mod sigur stie ca se potrivesc deoarece am stat de vorba cu el si stia deci cred ca a omis sa zica ca amortizoarele nu se potrivesc...
|
intradevar nu m-am uitat niciodata sub o nova pt ca nu m-a interesat dar la dacie stai linistit ca m-am uitat destul.eu am pus o intrebare pe acest forum deoarece nu stiam daca se potrivesc sau nu amortizoarele si arcurile de nova pe berlina.
|
deci arcurile de nova se potrivesc pe dacie berlina...
daman tu vrei sa lasi mai jos dacioara??? |
va spun eu un secret ;) pe dacie 13xx merg urmatoarele arcuri testate de mine bmw e30 de fata sport e ca si cum ai taia 3 spire pe fata si 2 juma pe spate nu ai probleme la gropi sa sara arcul si daca mai intaresti si amortizoarele iese ca cele sport ;) ROMANII CEI MAI INVENTIVI:))
|
Quote:
|
si cat o lasi daca ii pui arcuri de nova ?
|
Quote:
1 iei arcurile de pe nova fata si spate si le pui pe berlina 2 arcuri de spate de nova puse pe fata la berlina si cele de fata de berlina puse pe spate si taiat 2 sau 3 spire(ramane la aprecierea ta plus ca faza asta au facuto majoritatea) la cele zise mai sus ai mai putea sa intaresti si amortizoarele plus pe fata puse 2 bari stabilizatoare sau una mai groasa de exemplu de papuc diesel care este de 22mm si pe spate la fel 2 bari stabilizatoare si asa masina va fi si mai joasa si in plus va arata si mai bine si va sta mult mai bine pe viraje... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
saptamana trecuta am fost la un prieten mecanic la care ma duceam cu dacia la el ori de cate ori aveam nevoie...iam zis ca vreau sa imi montez arcurile de pe fara pe spate taiate 1-2 spire...in fine a fost de acord.si iam spus ca me fata vreau sa cumpar 2 arcuri noi de papuc diesel taiate 2 spire.a zis ca daca pun arcuri de papuc pe fata mi se strica oalele la amortizoare...am ramas pe ganduri.zicetimi si mie cnv care a pus arcuri de papuc diesel pe fara pls sau ce recomandati???????
|
am fost si yo ... :)))
Am fost la cineva care se pricepe asa la tuning ( avea dacie 1310 motor 1.7 volvo injectie etc) si mi-a spus ptr fata sa folosesc amortizoare de aro 10 si arcuri de diesel taiate 2 spire, iar pe spate arcuri fata taiate 2 spire + inaltatoare de cauciuc. E bine? |
Quote:
|
pai nu stiu mai dati cu parerea ca sambata trebuie sa o rezolv ca imi sta lasata intro parte pe spate am arcul mai moale........spatele nu e problema,amortizoarele sun originale din 99 si sunt bune,dar mie frica daca pun arcuri de diesel sa nu imi strice oalele amortizoarelor.........
|
inainte sa montezi arcuri treci pe la un tinichigiu sa iti intareasca oalele alfel o sa ai surprize k daca te uiti mai atent o sa vezi mult noroi sub iele , asta inseamna k sta multa udatura in zona aia si nu face bine la tabla
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning