Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   MASINI made "ByAlin" (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/54378-masini-made-byalin.html)

Keisuke 02-02-08 00:49

Re: MASINI made "ByAlin"

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1329224)
capacelele sau nimerit sa fie verzi(asa le-au pus cei de la vulcanizare)orisicum o sa le schimbe cu tot cu valve
jantele au ramas la dim din acte(face curse si inafara e belea treaba cu rotile)

Culoare o sa o modifici in acte ? Pe la noi prin baia mare politistii se agata de orice pot ..culoare, geamuri, jante, gume .

stefan_88 02-02-08 22:00

arata misto masina .... felicitari :D

EDC_cip 02-02-08 22:31

ee ce tot atatea felicitari de acuma neam obisnuit cu alin si ce ese de pe mana lui :P stim cu toti;)

ByAlin 02-02-08 22:52

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 1331353)
ee ce tot atatea felicitari de acuma neam obisnuit cu alin si ce ese de pe mana lui :P stim cu toti;)

va promit ca asta e deabia inceputul;););)

sony_cristi 02-02-08 23:01

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 1331353)

asa e :D rupe stilu :D:D:D tine`o tot asa Alin ;)

EDC_cip 02-02-08 23:05

dap aline si poate o sa ma rezolvi si pe mine cu evazarile ;) trebe sa mai vb cu tine

buddy_lexx 03-02-08 00:25

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 1331413)
dap aline si poate o sa ma rezolvi si pe mine cu evazarile ;) trebe sa mai vb cu tine

vino k ti le evazez eu...trag de aripi si le evazez manual :))) doar ai vaz k sunt puternic..cand a ramas impotmolit valex in zapada..1 2 misjcari si l`am scos :)))

cat despre ByAlin.. numa cuvinte de lauda!

EDC_cip 03-02-08 08:02

:)))) ok nu e nici o problema

ByAlin 06-02-08 22:55

9 Attachment(s)
citeva poze cu"renou" 8)8)8)dupa ce i-am refacut barele si noile jante albe(cu primele nu prea pute sa mearga fara sa atinga barele:cry::cry:)

VaLeX 06-02-08 23:38

"RENO'ul" il vedeam destul de des prin darm ( mult timp in urma ) , chiar ma intrebam ce s-a incamplat cu el ...e frumusica buburuza :D

stefan_88 06-02-08 23:53

frumoasa masinuta.... nu am mai vazut-o de ceva timp prin oras:)

morpheusmaster 07-02-08 00:26

Alin, cat imi iei sa imi vopsesti niste jante??? In culoare argintie...lacuite...o vopsea calumea...+ cat ma ajunge sa imi faci niste pleoape pentru buburuza mea??? (poate vb. si de ceva mai gros) ...imi place ca ai talent si scoti masinute faine

buddy_lexx 07-02-08 11:49

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1340584)
"RENO'ul" il vedeam destul de des prin darm ( mult timp in urma ) , chiar ma intrebam ce s-a incamplat cu el ...e frumusica buburuza :D

e faina rau buburuza...:P

valex..poi ba ..omu e insurat cu o vecina din scara cu tine :| !

VaLeX 07-02-08 15:18

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1341325)
e faina rau buburuza...:P

valex..poi ba ..omu e insurat cu o vecina din scara cu tine :| !

mi se pare ca nu mai e al lui masina, ca'l vazusem cu'n bmw parca :) nu mai stiu sigur ...hai sa`ncetam cu off topicul :D

ByAlin , imi place cum lucrezi si se vede ca te implici in ceea ce faci !

Mult succes in afaceri ! ..

Nartik 07-02-08 16:14

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1340498)
citeva poze cu"renou" 8)8)8)dupa ce i-am refacut barele si noile jante albe(cu primele nu prea pute sa mearga fara sa atinga barele:cry::cry:)

A reinviat Twingo-ul...Dar am inteles ca masina e cam terminata la motor asa e Aline sau am fost informat gresit?

All times are GMT +2. The time now is 03:37.

- Copyright 2026 4Tuning