![]() |
Re: ALFAROMEO contra mercedes
comparatie inutila ... clienti de mercedes nu ii vad sa se intersecteze in pareri cu clienti de alfa...
|
Alfa-sport
Mercedes-lux Aleg mertzanu' fara nici o explicatie.n-am condus o alfa pana acum deci habar n=am cat de sportiva e,asa din auzite cik fuge dar sincer eu n-am dat peste vreuna care sa ma impresioneze.ce-i drept era sa ma ia unu cu o 156 acu vreo 3 luni dar nu a fost sa fie.ce-i drept avea doar 115 CP diesel. |
115 CP dar o sa vezi ce poate numai dupa ce o sa te iei cu ea. Alfa e surprinzatoare. Si rectific un mercedes (stok) de 2 l si-o fura de la o alfa de 1.8 16 V (stok).
|
... spuneti-mi si mie client (ma refer la unul care doreste masina noua) sa isi poata cumpara mercedes si renunta in favoarea alfei... cum am mai zis , topic fara rost...
|
cu siguranta majoritatea pana in 25 de ani, eu unu oricand mi-as lua un 159 sau 166 (lux+sportivitate italiana) in fata unei limuzine de la mercedes (superlux si grea ca tancu)
|
Quote:
|
Quote:
sau poate sunt oameni pana in 25 de ani care vor benz dar cumpara alfa, nu din cauza masini ci din motive financiare... in fine e o discutie fara rost |
Quote:
|
Quote:
Mercedes C220 CDI : Masă 1.540 kg faza cu grea ca tancu nu stiu daca merge... |
Quote:
E 350 272CP@6000rpm; 0-100km/h: 6,9s; Consum mixt: 10,4-10,7l/100km Classic - Dotare standard (CIP): € 41.954,00 Alfa romeo 3.2 V6 24v 240 CP Super Luxury 41.965 Alfa romeo sunt ieftine doar la mana a doua.. se devaloreaza foarte mult si foarte repede din cauza mitului cum ca nu ar fi mashini deloc fiabile.. dar cica asta se vor schimba incepand cu noile modele 159 sa vedem :) |
wa sa imi bag si yo o parere.. La majoritatea mercedesurilor plecarea e mai lenta dar de la 70 80 fuge pana la 150 in 3 , 4 secunde. treptele 3 si 4 sunt cele mai puternice. poate ca la 2000 cmc alfa il face dar ma repet si yo cele doua marci nu sau putu compara niciodata , adik yo nam vazut niciodata intr-o revista sau la vreun "promotor" comparatie intre un mercedes si un alfa . pur si simplu nu se compara
|
Corect sunt clase diferite una lux cu sport arta superlux, cat despre viteza eu la 147 1.6 16 V (120 CP) ii dau 160 in a3-a si 190 in a4-a.
|
Quote:
|
Quote:
Rau Mercedes-ul ala,nu gluma ! Ca nu nu fiu rau,nu ma iau de 70-150 in 3 secunde ci 80-150 in 4 secunde. Un CLS 55 AMG face 50-90 mph,adica 80,45-144,81 km/h in 4,9 secunde.Cu ce racheta ai mers tu de-l facea asa grav pe asta ?! |
paradox: daca vorbesti de masina asta :lol: http://www.supercars.net/PicFetch?pi..._33_tt12-1.jpg
atunci iti dau dreptate. Daca nu, sa fim seriosi. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning