![]() |
Re: Cocktail Tuning Va Prezinta
incet incet..cresc si in orasul nostru masinile tunate si pasionatii de tuning , ceea ce nu poate decat sa ne bucure ...
|
Bravo lui pentru curaj si bravo tie pentru ajutor..............
|
De sarbatori, Cocktail Tuning va asteapta dupa urmatorul program:
-luni 24.12 program vanzari cu oferte speciale de Craciun, dar fara instalari si montaje -25-26 liber -joi 27.12 program de discutii libere pe teme auto-moto -vineri 28.12 program normal de munca -programul intensiv de tunarit masini incepe cu drag si spor pe 03.01. Pt urgente ma gasiti si la telefonul 0722.699.014 La multi ani si sarbatori fericite |
Dovada ca tuningul nemtean a inceput sa fie recunoscut si in tara, se afla in ultimul numar al unei reviste de tuning aparuta saptamana asta si al carui nume nu am voie sa-l pronunt aici. Protagonista este Golful 5, la care a carui modificare a participat si Cocktail Tuning, prin furnizare elemente, montaj si elaborarea proiectului, bineinteles in stransa colaborare cu proprietarul Eliass si Mioritic Tur care a asigurat vopsirea. Daca nu gasiti revista, puteti sa o cititi la mine, nu stiu daca se mai gaseste, cel putin in perioada asta
|
2 Attachment(s)
Pt cine nu a vazut articolul, sar tot eu in ajutor si cu ceva poze
|
Quote:
felicitari Ionutz pt proiect..! tine`o tot asa ! |
arata foarte bine masina ... succes in continuare :D....
|
am vazut-o prin Piatra, langa Orange Shop :D ce frumoasa e :D
|
Senchiu senchiu.
Oferta noua: becurile Philips w5w costa acum 1,8 lei, de la 2 lei pret vechi. Restul le-am scumpit, prefer sa nu zic nimic |
Quote:
|
azi mi-a venit si bara fata pt Porsche, producator Lester. Partial e vopsita masina, nu ar trebui sa mai dureze mult, ce sa fac la astea vechi merge mai greu cu finisajul
|
Quote:
|
dap pune poze :P
|
1 Attachment(s)
Ceva poze in stadiu intermediar, dar nu va lasati amagiti de aparente, mai e de lucrat la imagine si nuante
|
imi place culoarea , spor in continuare :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning