![]() |
:)
3 Attachment(s)
Si continuaaaa....
|
Sper ca nu v-ati plictisit....!!!?
5 Attachment(s)
Sper ca nu v-ati plictisit....!!!?
|
Cluj
4 Attachment(s)
Acestea sunt de la Cluj din 10.07
|
au iesit bine pozele, masini frumoase... 10 x :lol:
|
GO FLAVIA!!!
Asa Flavia.... :) :P
My dear, Cd-ul l-am facut. O sa te sun de luni in colo candva sa ne intalnim. Eu am inceput sa lucrez de 2 zile si nu stiu inca ce program am. Tu ai net acasa?Daca da , da-mi un id de mes, si lasa-mi o adresa de mail pe care pot sa iti trimit una alta, pe aia cu atlas nu pot...[/quote] |
:)
Fac scola! am iutat sa-ti zic...yuupii!
Asa ca deabiastept dam un forj my sweety! |
o forja...e la feminin ;)
sa ne spui cand, sa nu iesim pe strada. |
Noua,femeilor d p 4tuning ne place sa masculinizam tot......
O sa va anunt sa nu mai iesiti din casa cand plecam eu si Ariana la drum dar asta inseamna sa nu mai iesiti din casa deloc. |
faine sunt fotomontajele :twisted: !
|
Multumesc frumos!
Ma bucur ca iti plac. P.S. Poate o sa-mi cumpar ceva d la tine cand o sa am masina in parcare pe chestia asta......... |
:twisted:
Hei Flavi! Eu zic sa nu-i anuntam cand iesim, ci sa-i invitam la o tura (eu cand o sa am cu ce :( ) sa le aratam meserie :-P ;).
|
aaa....daca se poate....as vrea sa fiu eu primu` pe are il scoateti la o tura(Ariana si flaviutza)....
ma ofer... asa sunt eu... oricum....imi place sa am incredere in cineva...pana la proba contrarie :twisted: |
Eu zic sa-ti aduci Oltcitu cat mai rpd si sa vezi blana p centura!!!! si alte chestii..........no coment
|
Re:
neh....no way....
motorul e nou noutz....poate...daca platiti bine....dupa ce termin rodajul:) |
Re:
Quote:
Pai ori ai incredere ori...........ar trebui sa fie o onoare ca iti conduc masina! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning