Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Caut dragoste la prima vedere (https://forum.4tuning.ro/28-femei/541-caut-dragoste-prima-vedere.html)

catalin rs4 28-02-04 13:52

:lol: :lol: :lol: cosmina din pacate nu prea sunt asa de multe fete sau??speram ca pe viitor sa fei mai multe...cred cai uitat ceva cosmina..sami dai nr de tel.. :twisted: :twisted: 8)

yo 28-02-04 17:00

cosmina yo am facut un topic nou sa vaz cate sunteti (din curiozitate) :) am zis sa nu incurc topicu lu catalin care isi avea/are ca scop o singura fata (cea din poza) :D

catalin rs4 28-02-04 17:32

:lol: :lol: da bravo yo...ar fi fain sa avem mai multe fete pe forum... 8) :P :P

Gabi_323i 28-02-04 18:20

Quote:

Originally Posted by \"cosmina\"
Si spun asta pt ca, desi sunt la curent cu tot ce scrieti, nu consider ca imi da dreptul de a discuta cu voi de la egal la egal.....multi ar considera ca poate nu am ce cauta, sau ca parerile mele nu conteaza asa mult....ideea e ca nu vreau sa incomodez pe nimeni...si deci imi suradea ideea de a exista un topic pt fete de pe forum! :roll:

:shock: :shock: :shock:
1. de ce sa nu discuti cu noi egal la egal?
2.cine a zis ca nu ai ce cauta?
3.cine a zis ca parererile tale nu conteaza?
4.pe cine incomodezi?

asta e discriminare tata :wink:

yo 29-02-04 01:48

neah, eu cred ca ea recunoaste ca genul masculin e superior :D (lol just kidding) (cred ca mai bine taceam la faza asta :D)

totuj cu cat sunt mai putine fete, cu atat ele vor fi tratate ca pe regine ... cand procentul se va schimba, atunci sa vezi razboaie/certuri intre secse :D (parerea mea) :D

catalin rs4 29-02-04 01:53

:lol: :lol: :peace: :peace: :peace: asai yo ai dreptate..va fi razboi..dar nu cred ca vor fi vreodata multe fete pe forum..... :twisted: :evil:

Gabi_323i 29-02-04 10:20

Quote:

Originally Posted by \"yo\"
neah, eu cred ca ea recunoaste ca genul masculin e superior :D (lol just kidding) (cred ca mai bine taceam la faza asta :D)

totuj cu cat sunt mai putine fete, cu atat ele vor fi tratate ca pe regine ... cand procentul se va schimba, atunci sa vezi razboaie/certuri intre secse :D (parerea mea) :D

da nene
bine zis ce sa mai 8) 8) 8) 8)
dar totusi mai vrem fete pe forum :D

Gabi 01-03-04 09:11

cosmina :evil:
Hmmmm... Eu nu te cunosc pe tine, da' pe cecilia ( cealalta fata mai activa de pe forum ) o stiu de ceva ani si... pot spune ca ne poate invata pe multi cate ceva.

Nu mai fi \"pudica\" si vino la discutii, in toate sectiunile forumului :!: :!: :!:

B12ZMD 01-03-04 09:39

\"\"\"\" speram ca pe viitor sa fei mai multe...cred cai uitat ceva cosmina..sami dai nr de tel.. \"\"\"\"

HA HA HA !!! :mrgreen: :mrgreen: :hug: :peace: :peace: :dance: :dance: :dance: Let's Dance !

catalin rs4 01-03-04 16:11

:lol: :lol: ok frate sa facut....asa facem..dar vezi ca sunt pretentios.. :twisted:

Hondarul 01-03-04 16:24

Pai daca e pe de-astea...

Cataline, daca dai o tura pe la mine prin Universitate... paralizezi.

M-am obisnuit sa stau cu mainile in buzunar, ca altfel... :lol: :lol: :lol:

Dar daca vi la vara, sa vezi acolo fustitze invizibile si iepurasi obraznici, cum numai romancele stiu sa arate...
:peace: :peace: :peace:

catalin rs4 01-03-04 16:38

:lol: :lol: :lol: ok sper sa fie asa cum zici frate.. :lol: 8) :lol: :lol:

aicad 01-03-04 18:07

cataline tu vii fara nevasta ?? si vezi sa vii cu multi bani, foarte multi bani ca la cate femei iti fac astia rost o sa te rupa la buzunar daca iesi cu toate la un suc :)

catalin rs4 01-03-04 18:24

:lol: :lol: :lol: poi daca vin cu nevasta mai are rost sa vin?? :lol: :lol: fara vin ..cred cai mai bine asa :lol: 8) poi tot strang la bani ..sami ajunga..cei mai multi bani tot masnia mi manca pe benzina.. :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Hondarul 01-03-04 18:27

1 Attachment(s)
Asta cam asa e...

O sa cam trebuiasca sa vii cu sacul de rafie plin de $$$...

Frate, romancele sunt frumoase, dar costisitoare...

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

o mostra de ce gasesti pe la noi...

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning