![]() |
Re: E46 - 318i
pai stopurile pe care le am eu nu sunt format original?...adica rosu cu alb
|
Quote:
|
La alea ma refer cum le-ai avut tu inainte numai ca vreau cu semnal alb, stai ca o sa-ti pun si o poza sa iti arat. Chestia e ca eu am intrebat si nu aveau pe la firmele astea prin Ro, tu le-ai luat de aici pe ale tale ?
|
1 Attachment(s)
Despre astea vorbesc...
|
da..de aici le-am luat de pe un site (ai pm cu adresa) 670 ron
Modelul ales de mine este full led..pe cand asta, nu cred...(oricum nu arata rau nici asta :) |
Merci, da...ale tale sunt stil M3, mie mi se pare ca stau mai bine pe un coupe, dar daca nu o sa gasesc ce vreau eu s-ar putea sa ma orientez si eu catre ele :D
|
Care este cea mai buna solutie?
1.Doar arcuri sport 2.Arcuri sport+amortizoare 3.Suspensie reglabila pt tipul meu de masina bineinteles |
nu se pricepe nimeni???
|
Depinde si de buget. Cea mai ieftina solutie evident sunt arcurile. Eu ash alege arcuri + amortizoare, suspensia reglabila este ceva mai scumpa si nu stiu daca merita dar oricum nu ma bag ca nu stiu exact despre ce este vb.
|
eu zic ca arcuri este cea mai buna solutie pt u pt ca este si cea mai ieftina nu folosesti masina la curse etc pt ati lua si amortizoare si niic nu vrei sa fie super rigida si cele reglabile sunt f scumpe
|
in functie de cat vrei sa o cobori parerea mea este sa alegi intre arcuri si arcuri cu amortizoare.
|
acum 3o de minute mi-am comandat arcuri FK Hightec -3,5 / -3,5 de la X-Ray-Eyes.Cred ca poimaine sosesc
|
ce pret ? .
|
150 € cu tot cu transport...
(nu mi se par scumpe) |
asteptam sa le vedem montate :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning