![]() |
Re: Bv 05 Wrc
am venit cu o parte din pozele de care ve-am promis ....
|
7 Attachment(s)
pozele de azi ....doar cateva din ele cu coajele noastre ....saracutele de ele cat au avut de tras azi ....si culmea inca merg la fel de bine
|
1 Attachment(s)
si o poza cu o parte din cadoul primit de mos nicolae dar facut de catre mosu' Stefan un adevarat tovaras ....
eu zic ca se potriveste de minune la bara aia stabilizatoare babana....acum urmeaza sa ii mai pun capetele de bara si gata cu bucsaraia ...eventual inca o bara stabilizatoare pe spate...ce ziceti merita ??? |
parca e mai simpatica WRCu sau DFNu...da grundu ala ...urat rau :sad: macar da cu pensula cu vopsea sa nu se mai vada asa urat
|
Quote:
|
tari rau de tot daciile......... dau destul de bn stopurile alea pe dacie.......parerea mea. ce a patit saracu far?:D
|
sal luci! poate vin si eu pe la brasov in vacanta.asa o plimbare mica si poate ne intalnim pe acolo ca tot ziceai ce vrei sa o vezi pe a mea.
|
2 Attachment(s)
SI inca o parte din piesele primite de la mosu' Stefan ...
speram ca in seara asta sa bagam si restul pozelor ... |
Quote:
|
ar fii super tare sa facem o adunare asa ca intre daciotii undva intre craciun si anul nou.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
P.S.: Multzumim pentru ieri shi te ashteptam pe la BN. Ciao |
Quote:
VREAU SA VAD SI AIUDI-ul :d:d II SPARGEM PE TOTI CU COAJELE NOASTRE ...INCET INCET DA SIGUR |
zapadaaaaaaaaaaaaaaaa............................. ....................
vreau si io.................... |
oricum tari rau pragurile alea cu gti
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning