Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   FuriaOarba (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/53717-furiaoarba.html)

FuriaOarba 27-01-08 16:18

maine bag si pozele cu interioru,sa le iau de la respectivu de pe telefon....din lipsa de buget m-am axat mai mult pe siguranta si confort,o sa fac si tablaraia la var dupa bac.tripla e opera mea,nu am vazut masina din spate,era geamu aburit..eu m-am ales doar cu asta,respectivu cu aripa din spate indoita bine:),nu-i vina mea sefu!:):)

a da mi-am adus aminte tarziu,rog sa-mi mutati threadu pe masina mea...servus si mult'am anticipat

FuriaOarba 11-03-08 21:40

Re: FuriaOarba

2 Attachment(s)
am gasit niste timp sa fac si eu bordu.poze cu materialu care il folosesc si ce o sa pun la cadranele de la bord.pareri?cel putin la bord nu stiu care sa le aleg,albastru sau albe?masina o sa fie albastru boreal perlat cu negru mat pe plafon si cred ca cobinatia de albastru cu negru la bord e ok.voi ce spuneti?

TL_01_LJW 12-03-08 14:21

Quote:

Originally Posted by FuriaOarba (Post 1417860)
am gasit niste timp sa fac si eu bordu.poze cu materialu care il folosesc si ce o sa pun la cadranele de la bord.pareri?cel putin la bord nu stiu care sa le aleg,albastru sau albe?masina o sa fie albastru boreal perlat cu negru mat pe plafon si cred ca cobinatia de albastru cu negru la bord e ok.voi ce spuneti?

asteptam rezultatul si vedem dupa aia dar eu stiu ca o sa arate bine ca ai gusturi bune. Cat despre paintjob.........stii parerea mea. Dar si asa va iesi ok. apropo cand e programata la vopsit?:?::?::?:

FuriaOarba 12-03-08 19:55

dupa ce termin cu nebunia,ca o sa-mi ocupe "putin" timp ce vreau sa fac...incetisor merem,nu ne grabim ca facem buba kitch porma...servus

FuriaOarba 24-03-08 00:17

gata!!am pus motoru,1.3,mere brici,urmeaza filtru de aer si mia vad eu pe parcurs...cu bordu nu am rezolvat pana la urma,nu pot sa-l dau jos,nush de unde:(,un sfat ceva?servus nu'ma bine

G.Dulgheru 26-01-15 17:39

Ma bucur sa-mi revad thread-ul inca aici, pacat ca s-a dus roaba:sad:
Va doresc succes tututor celor care inca le mai aveti, nu le vindeti, doare mai mult decat sa rugineasca in curte!

P.s. nu se poate reactiva vechiul login?

AvvM 27-01-15 10:19

Eu unul nu o dau :) , mai sti cum ai facut fundalul la bord ?

G.Dulgheru 27-01-15 22:52

Cadranele la ceasuri albastre, folosisem autocolant imprimat.

Crysty95 28-01-15 00:40

Poti sa revii din nou la el cumparandu-ti altul ;)

G.Dulgheru 28-01-15 07:29

Am unul in parcare, ma satur uitandu-ma la el, poate pe viitor, dupa ce va fi trecuta ca auto istoric

Danutz Bratosin 28-01-15 10:53

Depinde din ce an e. Se vorbeste dincolo despre asta...daca e dintre primele modele si are mai mult de 30 de ani poti sa-l treci linistit:-P

AvvM 28-01-15 15:17

daca e fabricat pana in '85 il poti atesta ca masina de epoca

All times are GMT +2. The time now is 21:18.

- Copyright 2026 4Tuning