![]() |
Re: Repercursiunile Intalnirii De La Xxl
ce? sa treci pe rosu sau sa tragi frana de mana?
sau sa calci linia continua? |
Sebastian...daca tot e sa facetzi un protest autoritatilor hai sa`l facem la nive national...
|
foarte corect
|
In seara aia NU am trecut pe rosu si NU am facut nimic ilegal! Cand am ajuns la Pescarus am parcat pe dreapta, spre Sos. Nordului si am lasat-o pe avarii. Atunci mi-au filmat masina! Cel mult pot sa-mi dea amenda ca nu am parcat legal.
Daca nu ne strangem mai multi sa mergem, o sa rezolv alfel problema: telefoane si pile :( Oricum, e singura modalitate sa rezolvi ceva in tara asta... |
salut. fratilor imi pare foarte rau pt voi astia care ati primit aceele hartii aks.
bafta si sper sa o rezolvati cu bine. doamne ajuta ;) |
Quote:
|
mda...mai bine la buzau decat la politie,oricum pe foaie scrie k au program de luni pana vineri asa k....poate trec luni,daca se duce careva sa scrie aici k sa stim si noi ce a facut!bafta all
|
a fost careva?ce ati rezolvat?
|
e bine sa va vorbiti si sa mergeti in grup lafel daca e cazul sa si contestati tot in grup.
|
din pacate nu a mai zis nimeni nimic :((
|
Quote:
sa va haleasca unul cate unul;) |
Quote:
P.S. Nu sunt rau numai ca nu apreciez sfaturile pe net... P.P.S. lumea oricum stie cine esti si cu ce te ocupi....si ce ai facut in trecut...si cat "ajutor" ai dat (asta ca o rautate) |
Oameni ma cunosc si nu pun botul la vrajeala proasta iar eu nicidecum nu-i indemn la iolenta.
Ei au gresit in grup datorita unor imprejurari speciale nedorite iar acum ar fi bine sa conteste tot in grup pt ca sunt convins ca orice complet de judecata ar intelege prin acea latura de spirit a legii ce s-a intamplat si de ce s-a gresit. Oricum politia trebuia sa intervina pe moment nu sa dea dovada de incompetenta si lasitate, sa fileze apoi sa-i cheme unul cate unul. Nu sunt de acord cu asa ceva, iar daca nu au fost incidente cu atat mai bine. Din pacate nu ma pot vedea cu toti oamei de pe net dar cei care m-au intalnit au primit sfaturi solide si legale. Sa se termine cu abuzurile de putere si cele contra intereselor persoanei. |
mda....ff multa lume...o sa ma tirez singur!!!
|
sal... am primit si eu ...dar un mandat postal....eu am deja 11 pucte , acum snuh sa ma duc la posta sa il ridic ...o sa ma interesez prin cineva de la udr sa vad despre ce e vorba...cat despre cei care au facut cerculete au facut pe raspunderea lor probabil si aia ar trebui sa plateasca nu cei ce au stat cuminti ! Si a mai spus o doamna .... domnisoara mai sus pe nume Irina "k uni chiar ascultau muzik" da este adevarat am auzit cu totii probabil vroiau sa se dea si ei mareti ""cum se aude muzik lor pe masina" basini si nesimtiti !! FARA RESPECT FATA DE MULTI SI MAI ALES FATA DE MICUTZU ...DUMNEZEU SA IL IERTE !! Asa k cine merita poi MERITA !!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning