![]() |
Re: Micutzu - In memoriam
nu fratimiu ca asta e pe tot internetu!oricum cine il are tras filmu clanul spranceana sa il puna si el undeva si sa faca cumva sa il vedem si noi ! va rog frumos
|
Gata, s-a rezolvat... Am vrut sa pun linkul de aseara, dar nu mergea... se pare ca problema s-a remediat. Clanul Spranceana ep.1,2
|
Quote:
|
nu prea ma pricep la curse cu toate ca mi-as dori nu am inca masina potrivita am un fiat uno . ce vroiam sa spun desi nu il cunosc pe micutu imi pare sincer rau si dumnezeu sa aiba grija de el toti murim odata si o sa ajungem langa el poate ca e mai bine asa ............ si inca ceva micutule oricine ai fii iti multumesc ca stiu sigur ca esti langa noi soferii , ca am m-ai scapat de accidentul in care era sa mor la timisoara iti multumesc ca ai grija de noi
........................... |
1 Attachment(s)
mel asta e pt tine Micutzule!!!!!!:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
ms mult zero cool !
|
lam vazut azi in film....juca chiar bine...dzeu sa il ierte...:(
|
|
|
Libertatea de azi.
http://www.libertatea.ro/index.php?s...ire&sid=190524 |
Quote:
|
|
Dumnezeu sa-l odihneasca,da chiar ii statea bine in rolul pe care il avea!
|
nu am apukat sa vad la TV nici unu` dintre episoade , de ieri stau si ma uit online pe http://antena1.ro/index.php?page=web...series&item=30 la " Clanul Spranceana " , pana la sfarsitul ultimului episod, kand inima mea sa intristat din nou :( am simtit un gol in stomac , un ac care mi`a strapuns inima si kare mi`a rasuflat si ultimul strop de aer ... deja nu mai am cuvinte sa descriu starea in kare ma aflu akuma ... R.I.P. MICUTZULE ORIUNDE AI FI !!! :cry:
|
2 Attachment(s)
filmul da impresia k mihai nu sa dus de langa noi. se simte prezentza lui
odihneasca-se in pace si fie k sufletul lui sa fie alaturi de mama lui care a ramas singura si indurerata. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning