![]() |
Re: Amenzi !!!
Quote:
|
Quote:
|
Cica era unu Hancioiu sau cam asa ceva ..
Oricum nu a fost numai 60 de lei amenda, nu e mare paguba. |
mai nou am observat ca prin HD se plimba si la semafoare sting farurile si stau si se uita si cum greseste unu cu hopa blitzuri si sirene (mai ales pe drumul gari)
|
Eu i-am vazut azi cu radar-ul pe Sanitas ;) Erau cu Vento ala alb cu nr de MAI si in fata la Rusca era Passat-ul impartea procese verbale.
|
Quote:
|
Tocmai m-am "pricopsit" si eu cu o amenda pt lipsa rovignetei.Partea si mai nasoala e ca am ramas fara talon.
Stie careva,in caz ca mai am si alte amenzi dar nu rutiere ma vor obliga sa le achit pe toate sau pot sa o achit pe asta si sa merg apoi sa-mi iau talonul? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
pe mine ma deranjeaza faptu k sor facut masini de viteza si nu ai voie sai dai pedala
De ce fras leor mai facut asa rapide !?! Parerea mea legile astea is pentru niste banuti in plus la cine are noroc |
FUCK,cum potzi sa gandesti asa,adica si armele de foc au fost facute sa omori oameni,de ce nu ai voie....?!?!?!?
|
:) chiar asa, ce naspa ca te amendeaza daca mergi cu viteza
|
mai ales ca masinile de viteza mare nu poti spune ca sunt ieftine ...
Dar le iei sa mergi cu viteza mica :)) Daca mergi cu 60 km/h si dai intrun tir mori...in cele mai rele situatii te mai chinuie si doctorii din romania , dar daca mergi cu 120km/h si dai intr-un tir macar tir mori mai usor Care varianta e mai buna? :)))) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning